Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (kellemetlen) történetemre szeretnék választ kapni
Figyelt kérdés
én 15 éves vagyok a barátom pedig 16,5 éves.2 hete járunk. január 28-án az órák után a balátommal maradtunk a termünkben, mert jön a 7 vége és az nagyon hosszú mert nem tudunk akkor találkozni...csak ketten voltunk a teremben.és ugye egész nap alig lalálkoztunk és mikor feljött a terembe csókolóztunk és 1szer csak mikor hozzám simult éreztem h dudorodik a nadrágja...hogyan mondjam meg neki ??(és ez nem az első eset):(:(:(2011. jan. 29. 23:16
1/16 anonim válasza:
Mégis, mit akarsz neki megmondani? Azt, hogy "dudorodik a nadrágja", vagy azt hogy akarsz/nem akarsz vele szeretkezni?
2/16 A kérdező kommentje:
azt h dudorodik a nacija:(:(vagy egyáltalán ne mondjak neki semmit??
2011. jan. 29. 23:23
3/16 anonim válasza:
tényleg azt gondolod, hogy ő nem tud róla? csak azt nem tudja, hogy te is tudod
4/16 anonim válasza:
hidd el hogy ő jobban érezte mint te..
5/16 anonim válasza:
Szerintem észrevette magától is, nem kell neki mondani semmit.
6/16 anonim válasza:
Hát ha ez ennyire zavar, cseréld egy impotens nagyapóra. Nem értem igazából a problémád.
7/16 anonim válasza:
szokj hozzá, a merevedés általában bekövetkezik amikor csókolózik egy férfi, nekem volt amikor már magömlés is bekövetkezett...
8/16 anonim válasza:
Wazzeg! Ez nagyon erős!!!! Megyek is aludni.
9/16 anonim válasza:
Ez természetes a pasiknál.
Jelentése: szeretlek, és nagyon szépnek tartalak+ kívánlak.
Ez téged zavar?
Ammúgy fölösleges lenne szólni neki.. csak rosszul jöhet ki..
10/16 anonim válasza:
Ne mondj semmit. Tudja ő azt nagyon jól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!