Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem jött el a diplomaosztómra, szakítanom kellene vele vagy én komplikálom túl?
Neki van diplomája? Csak mert ciki szerintem egy fiúnak, ha a csajának van diplomája neki meg nincs, bárki bármit mondd. Aztán még menjen el a puccos átadóra is, ácsorogjon a tömegben és érezze szarul magát. De amúgy attól még ugyanúgy szeret téged. Én ezt gondolom 22/L
Egy diplomáért jó esetben k*rva keményen megdolgozik az ember-most persze nem a BA, BsC büfészakokról beszélek és a diplomaosztó nem holmi "puccos átadó" hanem komoly ünnepség, ahova igenis várja az ember azokat, akik fontosak számára.
25 N
"a diplomaosztó nem holmi "puccos átadó" hanem komoly ünnepség"
Már akinek. Én tényleg nem mentem el a sajátomra.
A BME-n végeztem, nem tudom, megfelel-e neked vagy büfészaknak tartod :)
"Egy diplomáért jó esetben k*rva keményen megdolgozik az ember-most persze nem a BA, BsC büfészakokról beszélek és a diplomaosztó nem holmi "puccos átadó" hanem komoly ünnepség, ahova igenis várja az ember azokat, akik fontosak számára. "
Bármit mondhatsz egy diplomaosztó puccos és fárasztó esemény. Én leszarnám eljön-e a barátom, pedig dolgozok én is a diplomámért. Ha utána pl. elvinne vacsorázni, vagy csak kinyitna egy pezsgőt a kedvemért az egymilliárdszor többet jelentene. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!