Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem jött el a diplomaosztómra, szakítanom kellene vele vagy én komplikálom túl?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük, hogy eljön aztán előtte lévő nap kitalálta, hogy mégsem, azzal indokolta, hogy éjszaka dolgozott meg másnap is ment éjszakára ja és a szüleimmel sem akart volna találkozni, mert egyszer már szakítottunk és ő állítólag nagyon szégyenli és nem mer a szemük elé állni. Hiába sírtam neki fél órán keresztül, hogy ez nekem mennyire fontos, ő csak azt mondta,h értsem meg, hogy ő meg mennyire fáradt. Hát ez nekem nem ment.Ő egyfolytában azt mondogatta,h de azért nagyon szeret stb... Nem tudom most, hogy mi legyen, szakítsak vele ezek után vagy "ez tényleg nem nagy ügy" és csak én fújom fel? Igaz a barátnőmék sem jöttek el, ők meg arra hivatkoztak,h messze van a sulim:( Hát elég rosszul érintettek ezek a dolgok!
2011. jan. 29. 18:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Neki van diplomája? Csak mert ciki szerintem egy fiúnak, ha a csajának van diplomája neki meg nincs, bárki bármit mondd. Aztán még menjen el a puccos átadóra is, ácsorogjon a tömegben és érezze szarul magát. De amúgy attól még ugyanúgy szeret téged. Én ezt gondolom 22/L
2011. jan. 30. 01:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Neki van diplomája? Csak mert ciki szerintem egy fiúnak, ha a csajának van diplomája neki meg nincs, bárki bármit mondd. Aztán még menjen el a puccos átadóra is, ácsorogjon a tömegben és érezze szarul magát. De amúgy attól még ugyanúgy szeret téged. Én ezt gondolom 22/L

Egy diplomáért jó esetben k*rva keményen megdolgozik az ember-most persze nem a BA, BsC büfészakokról beszélek és a diplomaosztó nem holmi "puccos átadó" hanem komoly ünnepség, ahova igenis várja az ember azokat, akik fontosak számára.

25 N

2011. jan. 30. 20:19
 13/15 kovpet ***** válasza:

"a diplomaosztó nem holmi "puccos átadó" hanem komoly ünnepség"

Már akinek. Én tényleg nem mentem el a sajátomra.

A BME-n végeztem, nem tudom, megfelel-e neked vagy büfészaknak tartod :)

2011. jan. 30. 20:33
 14/15 anonim ***** válasza:

"Egy diplomáért jó esetben k*rva keményen megdolgozik az ember-most persze nem a BA, BsC büfészakokról beszélek és a diplomaosztó nem holmi "puccos átadó" hanem komoly ünnepség, ahova igenis várja az ember azokat, akik fontosak számára. "

Bármit mondhatsz egy diplomaosztó puccos és fárasztó esemény. Én leszarnám eljön-e a barátom, pedig dolgozok én is a diplomámért. Ha utána pl. elvinne vacsorázni, vagy csak kinyitna egy pezsgőt a kedvemért az egymilliárdszor többet jelentene. 22/L

2011. jan. 31. 01:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nem is értetted meg amit írtam, hogy lehet hogy nagy esemény annak aki kapja a diplomát, de negatívban ugyanannyira szar érzés lehet a pasinak. Még ha nem is mutatja ki, mert az még cikibb. 22/L
2011. jan. 31. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!