Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya emberek hol ismerkedhetnek?
Erőd a szépséged!!! A férfi az ne szép, hanem férfi legyen! Az a gáz hogy csúnyaként gondolsz magadra és ezt megérzik ám a nők. Írd le egy füzetbe, hogy milyen jó tulajdonságaid vannak, majd olvasd fel hangosan hogy, "Kedves vagyok!" pl. Írd le mit nem szeretsz magadon, magadban... és mérlegeld min tudsz változtatni. Ha kövér vagy, fogyókúrázz, ha nyeszlet gyúrj! Gyúrás mindig javasolt, mert fokozza tesztoszteron szintedet, ami megbabonázza nőket. Nem megy pillanatok alatt a változás, de erősíti az önbizalmadat az akarat és a tudat hogy Te bizony változol és jó irányba! Ezt megint megérzik a nők és értékelik! A jó tulajdonságaidat pedig helyezd előtérbe és szeresd magad!
23/jóképű srác :)
én sem vagyok szép... de jöttem már össze szép lánnyal és sokáig voltunk együtt... tudod a mai lányok csak szép pasikra buknak... de van olyan lány aki a belsőt részesiti előnyben és nem a külsőt... akár szép akár nem azt kell megbecsülni...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!