Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó egyedülállónak lenni?
Szabadon tervezhetsz, olyan dolgokat is megtehetsz, amit talán nem tennél kapcsolatban. Értem ezalatt a külföldi ambíciókat stb stb. Sok emberrel megismerkedhetsz, randizhatsz kedvedre, ezzel is tapasztalatot szerzel. Ebből a szempontból nekem jobb. De ez csak az egyik oldal.
Inkább lemondanék ezekről, ha lenne valaki, aki szeret, akit viszont szeretek és aki támogat a nehezebb időszakokban (ilyenben vagyok most is). Rossz érzés, hogy nem tartozol senkihez, nincs ki felhívjon, szeretgessen...
Rossz a magány, akárki akármit mond. Ezzel csak az ostobák takaróznak.
Ezt a kerdest ha egy olyan embernek teszed fel aki harmonikus parkapcsolatban el az azt fogja mondani h nem jo edul lenni, de ha egy olyannak aki kiabrandult, szakitott, osszetort a szive stb. akkor igen jo erveket kapsz...en akovetkezot mondom: azert jo egyedul lenni mert:
-nincs ki egy apro szoval a lelkedbe gazoljon
-nincs ki egy jol iranyzott pillantassal osszetorje minden almodat
-nincs kivel osszeveszni es napokat sirni stb.
en fajo szivvel ezt modnom. De kedves kerdezo te erre a kerdesre kielegito valaszt az eletben nem fogsz kani!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!