Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedvellek. Fiú és lány közti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedvellek. Fiú és lány közti barátság esetén ez mit jelent?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 21:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Azt, hogy kedvel. Hogy barátjának tart.
2011. jan. 28. 21:34
 2/21 anonim ***** válasza:
Nagyon vigyáz arra hogy fejezi ki magát.
2011. jan. 28. 21:36
 3/21 anonim ***** válasza:
Azt, h hiába tepersz nála, mert csúnyának tart.
2011. jan. 28. 21:36
 4/21 anonim ***** válasza:
Azt, hogy barátzónában vagy ! És nem is fogsz annál feljebb jutni!
2011. jan. 28. 21:41
 5/21 anonim ***** válasza:

Ezt a szót én akkor használtam, amikor udvariasan tudatni akartam valakivel, hogy a büdös életben nem lehet köztünk semmi, csak barátság.

De ez én vagyok, másnál nem tudom, hogy mit jelent.

2011. jan. 28. 21:44
 6/21 anonim ***** válasza:
nem mindenféleképpen jelenthet csak baráti zónát ez a szó egy lány szájából .. , azért függ attól is hogy hogy mondja ezt a szót , mert van amikor a lerázós kedvellek amikor csak baráti szinten érdekelsz meg lehet , amikor arra céloz ezzel a kedvellekkel hogy akár több is lehetne ,meg szeretne még jobban ismerni többet lenni veled , kapcsolat akár
2011. jan. 28. 21:50
 7/21 anonim ***** válasza:
Ritának hívnak? :P
2011. jan. 28. 21:52
 8/21 anonim ***** válasza:
hát ez sok mindentől függ. Fiú vagy, vagy lány? Mi volt eddig köztetek? Hogy jött szóba ez a válasz? Ha gondolod írj privivben, szívesen segítek. :)
2011. jan. 28. 21:59
 9/21 anonim ***** válasza:
Azt ,hogy kedvel,és a barátjának tart,de nem akar tőled semmi többet.
2011. jan. 28. 22:01
 10/21 A kérdező kommentje:

Nem Ritának hívnak, de lány vagyok.

A fiú többször is mondta már, volt hogy csak úgy elmosolyodott és mondta, volt, hogy pl. segítettem neki valamiben és utána, volt még több is, de már nem emlékszem pontosan :D

Barátság van köztünk (kb 3 hónapja ismertük meg egymást), de mélyebb, nem a haveriszint. Nem tart csúnyának.

2011. jan. 28. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!