Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt?
Paréj... :D:D:D
Különben lehet csak szexre kell a 20 év körüli srácoknak, de legalább tanulnak ezt-azt.
A 12-15 éves lányok manapság sajnos azon "versenyeznek", hogy ki veszíti el előbb a szüzességét (tisztelet a kivételnek) és, hogy ennyivel idősebb a srác, talán felvágni akarnak vele a barátnők előtt!
A pasik meg persze, hogy szeretik a fiatal lányokat, na de a 12-14....ott már felmerül a pedofília kérdése is, szerintem!
Mert a 12-15 éves fiúk gyerekesek. A lányok előbb érnek, ezt tudjuk régóta. A 20 éves pasi meg már vezethet, megy ahova akar, férfiasabb és felnőttebb, a 15éves srácoknál legalábbis biztosan. DE az a 20éves pali aki 15 évessel kezd, bizonyítja magáról, hogy a korabeli lányoknál bebukta a dolgokat. A 14éves csajnak meg elég a fentiekből álló látszat, hogy de menő a skac.
Én 23 vagyok és 18 alatt rá se néznék csajra, de legutóbb egy 24 évessel volt dolgom és most egy 25 évesért vagyok oda.
nem is tudom, én pl. koromhoz képest érett vagyok ( sokan mondják, legutóbbi barátnőim 17év körüliek voltak, de a 14-15 éves lányoknak mégse kellek...
ja és szerintem inkább az ilyen lányok a gyerekesek, emlékszem hogy általánosban mindig mondták hogy "Milyen gyerekesek vagytok" és mindig ezen sikongattak, mert ők aztán nagyon érettek hogy nem látják át hogy mit akarnak tőlük a 20 körüli fiúk...
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!