Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy feledtessem el egy pasival az előző barátnőjét?
Ha jóbrátok lesztek, utána lehet a srác annyira megszeret, hogy nem akarja majd elveszteni az egyik legjobb barátnőjét... egy esetlegesen rövidre sikerült románc végett..
Tudom, mert haláli jóban lettem azzal a sráccal, aki tetszett:( És emiatt soha nem is lesz már köztünk semmi, mert nem akarjuk elveszteni egymás barátságát.
Közeledj felé barátságosan, de NŐként. Mert a férfiak olyanok, h egyből beskatulyázzák nőt a barát vagy a jelölt kategóriába.
Próbálkozz, de ha telik az idő és ő még mindig jaj de szenved és nincs haladás veletek... akkor skippeld és keress valakit, aki téged akar! Sok sikert:)
Én megcáfolnám az előttem szólókat.Barátságból is lehet szerelem!!! Gyerekkorom óta (6év)ismerem jelenlegi páromat,akinek 14 évesen lettem a barátnője.És már 4és fél éve együtt vagyunk,és nagyon szeretjük egymást.
Úgyhogy,neked kell eldöntened,hogy mit lépsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!