Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ijeszto a mai ferfiak hozzaall...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ijeszto a mai ferfiak hozzaallasa a kapcsolatokhoz, hazassaghoz. Mire lehet szamitani?

Figyelt kérdés

21 eves lany vagyok, nem csunya, csinos, nem hisztizek, stb..minden eselyem van h egy ugyes sracot kaphassak es sehol sincs:(

Beszelgetek par pasival...de vagy azt varjak el, h a csaj kezdemenyezzen( ami szerintem nem ferfias) v meg nem akarnak kapcsolatot. Nekem 10 honapja ert veget egy 2 eves kapcsim, mert a srac ugy erezte h nem szorakozta ki magat.

S nem az h nem jo egyedul, de jobb parban. De elszomorito, h a ferfiak mar nem is hazasodnanak mert kenyelmesebb egyutt lakni, s rengeteg mas dolog.

Igy akkor lemondhatunk a hazassagrol?

Vagy meg van valami remeny h normalis regimodi ferfit kapjak? Aki akar gyerekeket majd,csaladot, normalis kapcsolatot?

2009. febr. 5. 20:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

23 éves vagyok. Én még nem tervezek gyereket (legkorábban 30 felett, még ha késő is, mert fontos, hogy megfelelő anyagi hátterem legyen a gyermekneveléshez, mert hát ugye a férfiakra nem nagyon lehet számítani, tisztelet a kivételnek), sem házasságot. Viszont nagyon vágyom egy komoly kapcsolatra, amit sajnos a 20-onévesek között nem valósíthatok meg. Ebben a korosztályban még rengetegen anyuci szoknyáján ülnek, a pun*i hajkurászással, haverozással, bulizással vannak elfoglalva. És igen...sajnos sokaknak az a legfontosabb, hogy szórakozhassanak, kiéljék magukat. Engem is hagytak már el ezzel az indokkal, nem is oly rég. Nagyon is tudom, mit érzel. Viszont az idősebb korosztály nem vonz, ahol viszont komoly gondolkodású férfiakat is lehet találni. Jobb szeretnék korombelit.

És igen, elszomorító, hogy némelyek mennyire tartanak az elköteleződéstől, komoly kapcsolattól.

Köszönöm a lepontozásokat! :)

2009. febr. 5. 22:37
 12/13 anonim ***** válasza:
67%

A mai kor ezt hozta a kapcsolatokban. Ennek van előnye is (nem kell feltétlenül házimunkát végezned főállásként) - és ugye hátránya is.

De az aztán tényleg ijesztő, hogy (a többi hibád mellett) 21 évesen még azt írod, hogy "motra" van. Ekkora hanyagsággal én biztos nem vennélek el - hacsak nem vagy nemzetiségi, és 1-2 éve tanulod a nyelvet. Ha 21 éves korodra még magyarul sem tudtál megtanulni - mi lesz, ha valami komolyabb követelménnyel kerülsz szembe? Mondjuk egy pici babával?

2009. febr. 6. 01:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"megismertem egy sracot, aki 28 haza, motra:P, kocsija, lakasa mindene megvan ami kell"

most már mindent értek...sajnos jellemző ez a gondolkodás a mai lányok között

2009. febr. 6. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!