Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a kapcsolatunk érdekében? Nagyon kevés idő jut egymásra..

Figyelt kérdés

A párommal több mint 1,5 éve vgyunk együtt. 1

hónapja kezdett el dolgozni ami annyit jelent h hetente csak 2 napja szabad.(Szombat vasárnap) Meg minden éjszaka velem...Délelőtt suliba vagyunk du-n dolgozik 10 után pedig velem van.Kezdünk kissé eltávolodni egymástól...Nagyon kevés idő jut egymásra, mert neki pihenni kell(amit szerinte én nem tolerálok eléggé)de nekem szükségem van rá..

Ez nem önzőség de egy kapcsolat kiüresedik ha nincs semmi beszélgetés közös program. Oké a munka kell tudom mert nehéz anyagi körülményeink vannak de nehéz így..tudom értünk teszi..Mit tegyek? Legyek megértőbb vele v. mi legyen? Mert így elég üres a kapcsolatunk...

2009. febr. 5. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Csak arra gondolj hogy lesz ez még jobb is,egy stabil kapcsolatba simán túl lehet élni.Nálunk a férjem nemzetközi áruszállító lett hát gondolhatod mennyit volt itthon majd elkezdtem az ország másik végébe dolgozni és csak hétvégente jártam haza volt hogy havi 2 napot találkoztunk egy idő után már nem hiányzott és csak nyűgnek éreztem ha velem van mondjuk a kapcsolatunk se volt tökéletes így külön mentünk.

De azért szerintem 2 hetente vagy havonta valami szupi közös progit kitudtok találni főleg hogy most már szebb idők lesznek és egy nagy séta egy nyugis helyen tökéletes arra hogy beszélgessetek egy csomót stb

2009. febr. 5. 21:43
 2/4 Voguelilias ***** válasza:

Velem ugyan ez a helyzet ma mondta a barátom, hogy elmúlt az iréntam érzett szerelme. Kiborultam nagyon de megpróbálok tenni ellene. Igen legyél vele megértőbb, próbáld meg jobban tolerálni, hogy sokat dolgozik. Lássa ő is, hogy melette vagy ilyenkor is amikor a nehéz korszakotokat élitek. Próbálj meg például amikor hazaér esetleg vele megfürödni és utána mondjuk adj neki egy masszázst. Elengedi magát és lehet, hogy észre veszi, hogy ha fáradt is tud több időt rád és rátok fordítani.Hétvégén meg ezer csuda jó dolgot lehet csinálni pénz nélkül. Akár egy túrát ha kisüt a nap egy kis piknikkel megspékelve. Remélem megoldódik a gondod és jobbá fordul a helyzet. Sok kitartást kívánok.

Üdv: Rami

2009. febr. 5. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elszomorítani, de tapasztalataim szerint, ahol az egyik fél dolgozik, a másik nem, az mindig problémaforrás. Mert sajnos a dolgozó fél nem törődik annyit a párjával, amennyit a másik igényelne. Másik meg, hogy problémát jelenthet az anyagi különbség (a nem dolgozót, ha nincs anyagilag eleresztve, zavarja, ha mindig a párja fizet).

Munkanélküli vagyok hosszú ideje és egy fiú sem marad meg mellettem. Én törődésre vágyom, amit nem kapok meg. Úgy tűnik, csak távkapcsolatok sikerülnének, de ott meg az anyagi körülményeim nem teszik lehetővé, hogy megoldjam az utazásokat. Miután sajnos nincs munkám, naphosszat a páromon jár az agyam, piszkosul hiányzik. Az meg hazaesik fáradtan a melóból és már ereje sincs velem foglalkozni. Ez így hosszú távon nem működőképes. Nem egy kapcsolatom ment már erre rá :(

2009. febr. 5. 22:49
 4/4 anonim ***** válasza:
zavaró té
2009. febr. 6. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!