Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Husi csaj vagyok, és mégsem tudom lerázni magamról a férfiakat. Kisugárzás? :O
nem 130 kg vagyok,a husit úgy értem, hogy 160 cm, 65 kg, szóval 55-60 kg-nak kéne lennem.combos vagyok, nagy fenekem van, nagy mellem...teljesen szimplán öltözködöm, nem festem magam,nem vagyok kihívó...még smink se... és jobbnál jobb férfiak udvarolnak nekem,a sovány/vagy normál alakú barátnőim meg sírnak, hogy nincs senkijük.
hogyan tudom magamról levakarni a férfiakat?félek, hogy rámegy a kapcsolatom, mert már a facebookomat is letöröltem, új telókártyám van, de mindig ott vár valami pasas a suli előtt, vagy a ház előtt, és a tesómmal üzenget, hogy tetszek, kellek neki.
18/L
No, először is: szerintem a 65 kg - 160 cm még bőven nem nevezhető husinak. Másodszor: a 95 a mell alatti bőséget mutatja, és a kosár - jelen esetben A pedig a mellbőség és a mell alatti bőség különbsége. Van fent táblázat is a neten: [link] - Ezek szerint 96-100 cm széles a hátad és a mellbőséged 112-115 cm. De persze lehet, hogy nem jó méretet hordasz, sok nő rontja el, mérd le szépen magad, és úgy válassz melltartót.
Egyébként én nem tartom bombanőnek magam, de régebben is voltak olyan korszakok amikor nem tudom miért, de csak úgy nyomultak rám a pasik. Most, hogy nagyon szerelmes vagyok, megint elkezdtek rám tapadni, miközben előtte egy évig alig randiztam pár emberrel. Ez változó, de igen, a kisugárzás rengeteget számít, és egy szerelmes nő aztán topon van kisugárzás szempontjából. 25N
Egyszer mondta az anyósom (akkor még nem az volt és nem nekem mondta, hanem a barátnőjének, csak évekkel később hallottam vissza)olyan erős kisugárzásom van, olyan magabiztos, nyitott vagyok (nem félreérteni) ami vonzza az embereket.
Nos azóta férjhez mentem, gyereket szültem, és hiába tolom a babakocsit vagy sétáltatom a kicsim még mindig kelendő vagyok :) bár néha úgy érzem már megkopott a fényem...főleg egy éjszakázás után reggel a tükörbe nézve.
Szóval sugározz te is mint Csernobil és bizonyos határokon belül élvezd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!