Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Husi csaj vagyok, és mégsem tudom lerázni magamról a férfiakat. Kisugárzás? :O
nem 130 kg vagyok,a husit úgy értem, hogy 160 cm, 65 kg, szóval 55-60 kg-nak kéne lennem.combos vagyok, nagy fenekem van, nagy mellem...teljesen szimplán öltözködöm, nem festem magam,nem vagyok kihívó...még smink se... és jobbnál jobb férfiak udvarolnak nekem,a sovány/vagy normál alakú barátnőim meg sírnak, hogy nincs senkijük.
hogyan tudom magamról levakarni a férfiakat?félek, hogy rámegy a kapcsolatom, mert már a facebookomat is letöröltem, új telókártyám van, de mindig ott vár valami pasas a suli előtt, vagy a ház előtt, és a tesómmal üzenget, hogy tetszek, kellek neki.
18/L
Már ne haragudj, de aki ismeretlen beíróknak küldözgeti el a csöcse képét, azzal nincs miről beszélni.
Legalábbis normális hangnemben, és normálisként kezelve nem.
Ha mutogatni akarod magad, arra megvannak a megfelelő oldalak.
A szám a mellméretnél semmit se számít:D
az A a legkisebb mellméret..:) olyan buta vagy..:)
amúgy johogy járkálnak utánad a palik ugyanis ha csak így ismeretleneknek képeket küldözgetsz a melledről,hát valószínűleg nem vagy egy mindenkit elutasító típus..Nehogy azt hidd, hogy olyan szép vagy és ezért vannak rádakadva..Csak a r*bancoknak elég egy koktél és jöhet az ingyenéjszaka,a k*rvák viszont nem csak egy koktélba kerülnek:D Tudod..Lyuk, lyuk csak a keret más:D
95 a-s
:D
neked a hátad hájas kiszívem, melled meg nincs, csakhogy pontosítsuk a tényeket.
lehet hogy az 166cm ellenére meg a husis comdok,meg nagy fenék ellenére nagyon szép arcal is rendelkezel.
küldesz nekem egy kéépet ????? :DDD
az a 5 kg azért elmegy és nem mindenkinek a fogpiszkáló csajok jönnek be szerintem olyan lehet az alakod meg a személyiséged hogy nagyon nőies és azért vonzod a pasikat
hát mond a barátnőidnek hogy szedjenek fel egy pár kg :)
nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!