Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem nélkül van értelme házasodni?
Nem is egy olyan párt ismerek, akiknek bejött. Őket inkább baráti szeretet, megértés, tisztelet kötötte össze, nem voltak egymásba szerelmesek, de remekül megértették egymást. A mai napig együtt vannak, egyik pár már több évtizede, a másik csak pár éve, de gyerekeik vannak, boldogok, szeretik egymást és nem bánták meg.
De ha például engem veszünk, nekem nem hiszem, hogy ment volna. Én úgy éreztem, nekem szükségem van arra, hogy szerelmes is legyek abba, akihez férjhez megyek. Így is lett, én sem bántam meg és ilyen párokat is ismerek, akik úgy döntöttek mint én, és évtizedek óta boldogan együtt élnek.
Úgyhogy döntse el mindenki a saját érzései szerint, nincs rá recept, hogy melyik lesz hosszútávon jobb, vagy melyik nem fog működni. Van példa nem működő házasságból is mindkettőre.
Persze, csak a megfelelő társat kell megtalálni hozzá. Paraméterek : 90-60-90.
Azaz legyen 90 éves, legyen 60 az IQ-ja, és legyen 90 milkája a bankban...
Sokan vallják, hogy csak úgy lehet.
szerintem nincs. persze én nem vagyok egyszerű eset.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!