Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most mit csináljak várjak vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel régebb óta ismerjük egymást,de nagyon régen nem találkoztunk.Erre összehozott minket a sors inerneten találkoztunk.majd egy szórakozóhejen ő is ott volt,odamentem hozzá köszönni,de ő egyből lesmárolt,ami nekem sem esettt rosszul,így együtt töltöttük az egész éjszakát,és megtörtén az is.Azóta már találkoztam vele,együtt is aludtunk,és beszélgettünk.Megkérdeztem tőle hogy most mi van velünk,és ez válaszolta.Nagyon szeret velem lenni és jól érzi magát velem a társaságomban,de ő még nem szerelmes belém és így nem szeretne megbántani hogy hazudik,ezért maradjunk abban hogy találkozgatunk és majd meglátjuk mit hoz a sors ki kell várnom hogy törénik-e valami.Neki nagyon fura az a hejzet hogy nekem van egy gyermekem,de ha lessznek érzései irántam akkor nemfogja zavarni.én is és ő is 28-évesek vagyunk.Nekem nagyon tetszik és nemtudom hogy fogom kibírni hogy lessz-e fojtatása vagy sem,mert ehez idő kell.És mi van ha ,megismerkedik, közben egy lánnyal akinek nincs gyermeke,tuti őt választaná.De nem akarom sürgetni sem,de nem szeretném elveszíteni.Hogy csináljam hogy együtt legyünk és szeressen??2011. jan. 26. 13:04
1/2 anonim válasza:
Nyugi:)
Ne csinálj semmit, csak önmagad legyél:) Ne akarj más lenni akibe ő beleszeret de utána csalódik, hiszen az csak egy "álca".
Ha igazán szeret hidd el nem azért fog dönteni, mert van gyermeked. Magadért fog választani, ha téged választ.
Az sem lehet gáz, ha nem téged választ, hidd el lesz más is:) De azért adj neki időt. Néha a férfiaknak is szüksége van az ilyesmire:)
Szóval csak nyugi:) És legyél mindig (minden körülmények között) önmagad
2/2 anonim válasza:
ha nincs csaja akkor jó, ha van akkor hagyd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!