Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik fiatalon mentek férjhez, ez nálatok hogy volt?
Mennyire volt nehéz átszokni "tinilányból" "feleséggé"? Úgy értem, 17-18évesen az ember még csak tanul, lóg a barátaival, gépezik, stb. Aztán ha úgy döntenek a párjával, akkor ebből a "kiscsajból" egyik pillanatról a másikra átmegy feleséggé? Nálatok hogy volt ez?
Igazából nem azért kérdezem, mert 18évesen férjhez akarok menni, majd 2-3év mulva tervezzük, csak egyenlőre nem tudnám elképzelni, hogy képes lennék rá. NEktek erről mi a véleményetek?
Nem akarat,még csak nem is felelősség. Egyszer csak eljutsz ahhoz a pillanathoz, amikor azt érzed, hogy gondoskodnod kell Róla. Nem azért, mert más nem csinálja meg, vagy mert megkért, hanem magadtól.
Én 20 vagyok, most várom haza gyertyafényes vacsival a vőlegényem. Nincs különös alkalom, csak feldobom neki ezt az egyébként unalmas hétfőt.
Sziasztok!
Én 18évesen mentem férjhez. Előtte bulik, haverok...minden, ami jött.
Mielőtt összeházasodtunk volna, fél évig együtt éltünk egy albérletben, én is és ő is dolgoztunk, én tanultam is. Mellette minden este vacsival vártam haza.
Szóval át lehet szokni egy pillanat alatt. Csak azt kell eldöntened, hogy csak ő kell, vagy csak azért szeretnéd az esküvőt, hogy elmondhasd a barátaidnak....
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!