Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy kiábránduljon belőlem?
Légy egy hárpia. Veszekedj sokat, kritizáld örökké. Találj hibát mindenben, légy szeszélyes. Ha igazi undorító hárpia leszel, tuti kiábrándul belőled. Csak nagyon ne szokj rá a szerepre, mert akkor tuti magányos maradsz.
Bár szerintem egyszerűbb, rövidebb és gerincesebb ha eléállsz és azt mondod:
Nézd kedvesem, kiszerettem belőled. Gyerek voltam még mikor összejöttünk. Szeretném kicsit én is kiélni magam. Azt mondjuk döntsd el, hogy a megcsalásról beszélsz e. Mert ugye akkor tuti a szakítás, de meg is bántod kicsit vele. Lehet, megy ez anélkül is. Ha rákérdez, vagy látszik hogy inkább lebeszélne a dologról, még mindig megmondhatod, hogy bizony fél éve van már új szexpartnered.
Amúgy meg miért olyan fontos neked hogy ő szakítson veled?? Nem mindegy melyiktek mondja ki a döntő szót, ha egyszer úgysem akarsz már tőle semmit??
pfff...ha a helyemben lennél...Ha még a farka sem áll fel,mit kezdjek vele?Csodálod hogy másikat kerestem????
pffff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!