Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem bekattant az exem csaja. Vélemény? (bővebben lent)
az exemmel rendszeresen beszélgetünk msn-en. 1 hónapja kért rólam 1 csomó képet, m h milyen jól nézek ki blabla, és h ő nézegethesse őket.
Küldtem neki, erre kitette az asztalára őket, h a mostani csaja "véletlen" meglássa.
Visszahallottam 1 közös ismerőstől, h állandóan összehasonlítgat minket, és azzal szekálja a csajt, h én jobb voltam a szexben, + nem voltam féltékeny, + szebb vok nála, ilyen hülyeségek.
A csaj erre vett 1 csomó ruhát, és mindenféle pózokban képeket csinált róla, és kitette iwiw-re.:D
Irogatott a mostani pasimnak msn-en, és ellenem beszélt, olyanokat mondott, h a helyében már rég elhagyott volna engem, meg h én csak a pénzéért vok vele.
Barátom szerint 1 r*banc, és törölte.
Ezután a csaj látta, h ez nem jött be, rávette az egyik haverját, h irogasson nekem, és játssza azt, h én mennyire bejövök neki. A levelezésünket elküdte a mostani pasimnak (aki mellesleg tudott erről). A barátom kiröhögte.
Ezek után elkezdte terjeszteni rólam, h az u.tesómmal k*félek. A volt pasim erre berágott rá, és leállította.
Akkor kitalálta, h kiteszi a képeimet napixra. Ezt elmondta egyik ismerősének, aki elmondta nekem.
A napixra nem került ki 1 képem sem, m nem találták gáznak.
sztem totál bekattant a csaj....sztetek?
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!