Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt hiszem bekattant az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem bekattant az exem csaja. Vélemény? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

az exemmel rendszeresen beszélgetünk msn-en. 1 hónapja kért rólam 1 csomó képet, m h milyen jól nézek ki blabla, és h ő nézegethesse őket.

Küldtem neki, erre kitette az asztalára őket, h a mostani csaja "véletlen" meglássa.

Visszahallottam 1 közös ismerőstől, h állandóan összehasonlítgat minket, és azzal szekálja a csajt, h én jobb voltam a szexben, + nem voltam féltékeny, + szebb vok nála, ilyen hülyeségek.

A csaj erre vett 1 csomó ruhát, és mindenféle pózokban képeket csinált róla, és kitette iwiw-re.:D

Irogatott a mostani pasimnak msn-en, és ellenem beszélt, olyanokat mondott, h a helyében már rég elhagyott volna engem, meg h én csak a pénzéért vok vele.

Barátom szerint 1 r*banc, és törölte.

Ezután a csaj látta, h ez nem jött be, rávette az egyik haverját, h irogasson nekem, és játssza azt, h én mennyire bejövök neki. A levelezésünket elküdte a mostani pasimnak (aki mellesleg tudott erről). A barátom kiröhögte.

Ezek után elkezdte terjeszteni rólam, h az u.tesómmal k*félek. A volt pasim erre berágott rá, és leállította.

Akkor kitalálta, h kiteszi a képeimet napixra. Ezt elmondta egyik ismerősének, aki elmondta nekem.

A napixra nem került ki 1 képem sem, m nem találták gáznak.

sztem totál bekattant a csaj....sztetek?

19L

2011. jan. 24. 16:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az exed egy ótvar büdös bunkó.
2011. jan. 24. 16:23
 2/15 anonim ***** válasza:
én is bakattanék,ha a barátom az exéhet hasonlitgatna engem meg megalázna!!!
2011. jan. 24. 16:26
 3/15 anonim ***** válasza:
Bocs, de te is, minek küldözgetsz neki képeket, ah tudod hogy van barátnője, és te is tovább léptél? Túlzás amit a csaj csinált, de ti adtátok alá a lovat az exeddel. Neked hogy esne, ha ennyire megaláznának? Te nem lennél féltékeny? Egyikőtök sem jobb a másiknál, már bocs.
2011. jan. 24. 16:29
 4/15 anonim ***** válasza:
Igen.
 5/15 A kérdező kommentje:
sztem mindkettő tiszta gyagya....és ami fura, h nem akarnak leakadni rólam...én élem az életem a mostani barátommal, ezek meg folyamat velem vannak efoglalva.
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Talán ahelyett, hogy képeket küldözgetsz az exednek meg eleve hogy kommunikálsz vele, esetleg mondd neki, hogy hagyjon békén.
2011. jan. 24. 16:40
 7/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyén viselkednek, de azért te sem maradsz el messze tőlük...
2011. jan. 24. 16:55
 8/15 A kérdező kommentje:
nekem lövésem nem volt, miért kellenek neki a képek :S
2011. jan. 24. 17:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát már ne haragudj,de amit főztél magadnak azt edd is meg.Lehet hogy nem normális amit a csaj csinál és lealázza magát,de ebben a dologban 2 bűnös van,te és az exed.Minek irogatsz az exeddel úgy hogy neki is van párja és neked is?Ráadásul még képeket is küldtél neki..szép...Nem azt a kétségbe esett lányt kéne elítélned,hanem magadon elgondolkoznod...ti vagytok a fura emberek az exeddel...
2011. jan. 24. 17:05
 10/15 anonim ***** válasza:

Lövésed sem volt...Ez mennyire ostoba szöveg, jézusom.

Annyi ész és érzelmi intelligencia szorulhatott volna azért beléd, hogy NEM küldesz képeket az exednek, ha már van barátnője. Én biztos belegondoltam volna, hogy 1. hátha hátsó szándékai vannak 2. szerencsétlen lánynak nagyon kellemetlen lehet. Úgyhogy hiába szidod már utólag a lányt, mert te voltál a szemét először.

2011. jan. 24. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!