Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában meddig "alakul" egy kapcsolat?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon tetszik, ezt elmondtam neki majd a visszautasítás után írtam is neki, de ő azt mondta alakul neki egy kapcsolata, de már eltelt egy hónap, és nincsenek együtt, a srác nagyon tetszik nem tudom hogy közeledjek felé. Nem tudom, hogy csak mondta-e akkor vagy sem, lehet hogy egy kapcsolat több hónapon át csak alakul?2011. jan. 24. 08:51
1/4 anonim válasza:
Nekem eddig két kapcsolatom volt, mire tényleg összejöttünk, mindegyik előtt eltelt legalább 3 hónap. Szóval, lehet, hogy ő is olyan lassan haladós, mint a volt barátaim (és ez egyáltalán nem rossz különben, hogy nem "hirtelen" kezdesz el járni valakivel)
21L
2/4 anonim válasza:
szia szerintem ezt csak azért mondta neked,hogy most alakul egy kapcsoltat,mert nem akart megbántani téged,hogy nem tetszel neki,vagy nem akar tőled kapcsolatot,nem akart nagyon megbántani inkább kíméletes akart lenni!!
3/4 anonim válasza:
Ha visszautasított,akkor hagyd a fenébe.Ha ezek ellenére is rányomulsz,még inkább nem fogsz neki kelleni.A pasik nem szeretik ha rájuk akaszkodik valaki,sőt a nők sem.Ne alázd meg magad egy veszett ügyért.Bocsi hogy ezt írom,de ez így van.
4/4 anonim válasza:
Én egy hónap alatt "lezavarok" egy kapcsolatot. Vagyis ennyi idő alatt eldől valami. Nemrég én is írtam azt az alakul valami szöveget... aztán 2-3 héten belül jelentkeztem a lánynál, hogy rosszul alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!