Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnődet megtalálod egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnődet megtalálod egy társkereső oldalon, mit teszel?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, egyik haverod szólt, hogy van egy nő a társkeresőn, akinek nincs kint képe az arcáról, de az adatlapon a leírás nagyon jellemző a barátnődre. Tegyük fel, nem akarod elhinni, jó, megnézed, tényleg amit ír magáról az tök az mint a barátnőd. Egyértelmű kép nincs kint. Tegyük fel, felregisztrálod magad, mert nem akarod egyből elküldeni az anyjába alaptalanul. Felregisztrálsz, megadsz a valóságnak nem megfelelő adatokat, csak hogy ne jöjjön rá ki vagy. Kiderül hogy ő az. Itt járok most.

Mi legyen? Üljek le vele beszélgetni hogy na mégis mijafasz? Küldjem el az anyjába egyből? Vagy próbáljam meg elérni valahogy hogy kép nélkül menjen bele egy találkozóba, és ha belemegy, találkozzak vele?

2011. jan. 23. 22:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért sem mennék bele ebbe a játékba, mert ez a te lelkednek is árthat, ha esetleg még nagyobbat csalódsz benne, mint eddig (mondjuk ahogy viselkedik egy "idegen" emberrel, vagy hogy milyen hamar belemegy egy találkozóba, akár kép nélkül is). A dolog végkimenetelén pedig úgysem változtat semmit.
2011. jan. 23. 23:48
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én kérnék egy találkozót, az biztos.. Akkor biztosan kiderül, hogy a barátnőd-e az, vagy sem. Ha rákérdeznél, tuti tagadna, mert ugye miért is vallaná be?

Majd írd meg légy szíves, hogy hogyan döntöttél, s hogy mi lett a vége.

2011. jan. 24. 05:57
 23/28 A kérdező kommentje:
Jól van akkor megpróbálom elérni azt hogy találkozzon velem úgy, hogy nem mutatok képet magamról. Vagy mutassak neki valami képet valami csávóról amit a neten találok? Mondjuk tudom hogy milyen az ízlése és valami olyan képet keressek? Mert lehet kép nélkül nem tudnám rávenni a találkozóra.
2011. jan. 24. 10:04
 24/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha úgy gondolod kell a kép is hozzá, akkor mutass neki! Hajrá!!

2011. jan. 24. 10:07
 25/28 anonim ***** válasza:
73%

ohh te isten te adonisz elötted kémcsőbe tqartották a csajt és nem volt élete csak amikor megjelentél

mi van akkor ha fentvan valami társkeresőn?

én vagy 20 ismrősömmel ott beszélek nem e-mailon msn en stb

2011. jan. 24. 11:41
 26/28 A kérdező kommentje:
Volt előttem is élete, és amióta együtt vagyunk, egyszer nem mondtam neki hogy ne találkozzon bármilyen ismerősével, barátnőjével. De ha velem van ne legyen fent társkeresőn. Az amúgy is elég gáz ha ott tartja valaki a kapcsolatot az emberekkel.
2011. jan. 24. 16:27
 27/28 anonim válasza:
Hát szerintem mindenképpen képpel írj rá. Meg azért is érdemes találkoznod, mert ezzel bebizonyítod magadnak, hogy joggal hagytad ott, hiszen gondolj bele, egyszer eszedbe jut: "mi van ha tévedtem?"
2011. jan. 24. 19:12
 28/28 anonim ***** válasza:

itt már az a legjobb, ha randira hívod. ha igent mond , ott helyben szakítasz vele.

nem tudom mért csinálják ezt azok akik kapcsolatban vannak. mi a férjemmel annak idején miután összejöttünk , töröltük magunkat. csak chaten vagyunk fent, és akkor is beszélgetni néha...semmi több.

25/N

2011. dec. 17. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!