Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tegnap szakítottam a barátnőmmel, mert egy ideje úgy éreztem, nem vagyok belé szerelmes.
Most mi a kérdés?
Ha szereted, szerezd vissza, ha meg letettél róla mit hisztizel itt?
nem az a fontos, h pár hónapja mi volt. mindig a jelen a fontos. ha most úgy érzed, nem tudsz nélküle élni, és szereted, és ő iy így érez, beszéljétek meg.
De arra is gondolj közben, h vmi mégsem tökéletes, ha szakítottál. Ott már vmi elromlott. gondold át, érdemes-e ezzel tovább kínlódni, v. sem. megéri-e az energiát?
Hiszen annyi magányos, jó csaj van a világon...hány évesek vagytok? ha 20 körül, akkor simán lehet, h nem ő volt az igazi. akkor még nem mindenki kiforrt jellem.
20/L
Szia!
Mi is tegnap mentünk szét, de sajnos más okból. Egyikünk sem akarta ezt. Plusz, hogy babát várok tőle....
Szóval megértelek!
De mérlegelj! Ha szereted, és elfogadod a hibáit, akkor csücss le, beszéljétek meg. Ha meg jobban zavarnak a hibái, akkor engedd el! Fiatal vagy még! Előtted az élet! Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!