Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Tegnap szakítottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tegnap szakítottam a barátnőmmel, mert egy ideje úgy éreztem, nem vagyok belé szerelmes.

Figyelt kérdés
Pedig ez csak azért volt, mert már egy ideje keveset találkoztunk, annál inkább többet veszekedtünk,és az érzéseim halványodtak, valamint sokat voltam nagyon szomorű. Azt mondtam neki, nem szeretem, és haragosan váltunk el egymástól. Pedig valójában nagyon szeretem, és nem tudok nélküle élni. Nagyon fog hiányozni.. A nehézségek ellenére úgy érzem, meg tudnánk oldani a dolgokat. Pár hónapja még vele akartam leélni az életem..
2011. jan. 23. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd kihevered... Ha te kezdeményezted a szakítást, akkor még talán meg tudjátok oldani. Bár nem biztos, hogy van értelme.
2011. jan. 23. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Most mi a kérdés?

Ha szereted, szerezd vissza, ha meg letettél róla mit hisztizel itt?

2011. jan. 23. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:

nem az a fontos, h pár hónapja mi volt. mindig a jelen a fontos. ha most úgy érzed, nem tudsz nélküle élni, és szereted, és ő iy így érez, beszéljétek meg.

De arra is gondolj közben, h vmi mégsem tökéletes, ha szakítottál. Ott már vmi elromlott. gondold át, érdemes-e ezzel tovább kínlódni, v. sem. megéri-e az energiát?

Hiszen annyi magányos, jó csaj van a világon...hány évesek vagytok? ha 20 körül, akkor simán lehet, h nem ő volt az igazi. akkor még nem mindenki kiforrt jellem.

20/L

2011. jan. 23. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is tegnap mentünk szét, de sajnos más okból. Egyikünk sem akarta ezt. Plusz, hogy babát várok tőle....

Szóval megértelek!

De mérlegelj! Ha szereted, és elfogadod a hibáit, akkor csücss le, beszéljétek meg. Ha meg jobban zavarnak a hibái, akkor engedd el! Fiatal vagy még! Előtted az élet! Kitartást!

2011. jan. 23. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!