Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek apakomplexusom van?
14 lassan 15 éves lány vagyok, idősebbnek néznek mindig ugy 3-4 évvel mindig;idősebbekkel sokkal jobban eltudok beszélgetni,legjobb barátnőm is 17 éves lesz és baráti kör is 18+..
Átalában a 18 vagy annál idősebb fiúk érdekelnek, jönnek be, bennük 'találom' meg magam :) Ez apakomplexus? Vagy csak simán idősebbek tetszenek? :)
Áh, nem. Ez még normális a te korodban.
Ismerősöm 20 éves, és 48(!) éves "pasija" van (pedofilja szerintem, de mindegy)
De ne hanyagold el a te korod belieket se!:b
Szerintem normális. nincs ezzel semmi gond. Főleg, hogy barátaid is 18+ ahogy te írtad.
"ha 15-20 évvel idősebbek, na akkor már lehet beszélni apakomplexusról"
Ezt cáfolnám. Szerintem még ez se nevezhető annak, legalábbis a 15 tuti nem. Relatív. Nyilván akinek huszonéves volt az apukája (20-25 körül) mikor ő született, annál lehet ezt apakomlexusnak nevezni. De pl az én apám 31 volt mikor születtem, szóval egy nálam 15 évvel idősebb pasi, simán lehetne még a bátyám is. Én nem apaként nézek az ilyen korú pasikra, mivel az apám sokkal idősebb náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!