Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusom van? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Mindig is az idősebb pasik tetszettek, de mostanában már egyre feljebb megyek, ahogy öregszek. Most is egy 43 éves férfi tetszik, de hát van családja :( Előtte is egy 39 éves volt, aki felkeltette az érdeklődésem. A saját korosztályomban senki nem érdekel, de az idősebbek már mind házasok szinte. Ki lehet ezt nőni ?
18/L
2011. jan. 29. 21:26
1/17 anonim válasza:
Én már kinőttem, nem vagyok házas :)
F
2/17 A kérdező kommentje:
2 külön mondat :P
Nem a házasságra értettem :D
2011. jan. 29. 21:41
3/17 anonim válasza:
Kedves kérdező.. Nem tudom ki lehet-e nőni. Én 21 éves vagyok és lassan nem kinövöm, hanem belenövök abba a korba, mikor már nem csak egy kislányt látnka bennem ezek a férfiak..Addig meg nincs más hátra, mint türelem..:)
4/17 anonim válasza:
Fúh én ettől félek, hogy ez fog velem történni. 14 vagyok és most egy 19 éves fiú tetszik. Nekem is mindig öregebbek tetszenek valamennyivel. Remélem nem fog elfajulni jobban.
5/17 anonim válasza:
Csak rajtad mulik,hogy mit szeretnél.Nagyon fiatal vagy,és jobb lenne,ha màr most keresel hozzàdvalót korban is.Ennyi idõsen egyébként elõfordul,hogy vonzónak talàljuk az idõsebb férfiakat.
6/17 anonim válasza:
Tudom :D
Szerintem nem igazán kinőni fogod, hanem "hozzáöregszel" ehhez a korosztályhoz. Mert gondolom, 10 év múlva nem feltétlenül az 50-esek fognak tetszeni. 25-30 évesen meg már nem akkora tragédia a 10-15 év korkülönbség.
7/17 anonim válasza:
21:44
Neked teljesen normàlis az érzésed,5 év az semmi.
8/17 anonim válasza:
Jujj. A 25-30 évesekkel mi a baj? Lehet, hogy komplexusos vagy, és azt nem hinném, hogy lazán ki lehet nőni. Pszichológussal beszélgettél már erről?
9/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk igazából apa nélkül nőttem fel, félévente egyszer ha beszéltem apámmal. Valószínűleg ez is közrejátszik.
2011. jan. 29. 21:59
10/17 A kérdező kommentje:
Nem voltam még pszichológusnál amúgy, mert eddig nem tűnt fel a dolog, hogy bármi gáz lenne vele, csak mióta a környezetemben 1-2 ember megszólt, hogy nekem miért mindig az apám korú emberek tetszenek.
2011. jan. 29. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!