Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy én nagyon tudok szeretni?
Figyelt kérdés
Barátnőm mindig panaszkodik hogy ne szeressem már ennyire meg hogy ne kényeztessem ilyen sokat. Amióta nem foglalkozok vele annyit ő se foglalkozik velem és engem zavar hogy sokszor csak elvagyok melette és orákig még csak 1 puszit se kapok tőle de ha nem vagyok ott melette akkor keres és jön oda megfogja a kezem vagy átölel és ennyi :S :S :S várom a válaszokat hogy mit kéne tennem mert már teljsen tanácstalan vagyok. köszi F/182009. febr. 3. 21:40
1/8 anonim válasza:
Ismerős a helyzet,ugyanez van nálunk is és ugyanígy h a barátom szeret annyira h sokszor majdnem "megfolyt".Én is imádom,de elég unalmas h állandóan odaránt magához meg mindig mondja h adj egy puszit.Erre nem tudok igazából választ adni.:S Én is kiváncsi vagyok h miért vagyok ilyen h nem szeret ha mindig odahúz,viszont ha nincs mellettem én is megyek utána vagy rögtön kérdem hova megy,stb.Szerintem ha mellette vagy akkor tudja h úgy is az övé vagy viszont ha arrébb mész akkor már rögtön rád figyel mert te meg nem ő rá.Ha sikerült valamit kitalálni akkor írj személyes üzit légyszi.
2/8 A kérdező kommentje:
Oké írok amint lessz valami megigérem csak küldj 1 e-mailt hogy tudjam az e-mail címed. köszi
2009. febr. 3. 21:57
3/8 anonim válasza:
Nálam az oka az, hogy egész életemben szeretethiányban szenvedtem. Hatalmas szívem van, és egyszerűen imádok adni. A legfájóbb dolog, ha ezt visszautasítja a párom :( Hogy ez miben nyilvánul meg? Szükségem van rá, hogy megérinthessem, hozzábújhassak, megcsókolhassam. De ő gyakran visszautasít :( Amikor meg nem teszem, észre veszi magát és mondja, hogy bújjak oda stb. De egyszer olyan jól esne, ha neki magától jutnának eszébe ezek a dolgok. Számomra ez a szeretet kifejeződése is az ő irányáből.
5/8 anonim válasza:
en is gy vagyok mint a 3. valaszado.ugy,hogy nem tudok segiteni.de remelem valaki mas igen.:)
6/8 anonim válasza:
Nekem ilyen a barátom, mint Te. :) És semmi pénzért nem mondanám, hogy unalmas. Pedig én meg nem tudom kifejezni a szeretetem, elég szívtelennek látszok. De őt így imádom, és nem cserélném le "izgalmasabbért"! :)
7/8 anonim válasza:
hány éves a leányzó? a korkülönbségből is adódhat
8/8 anonim válasza:
NEmtudom a 22:14-es fiú volt vagy lány, de én is így érzek sajnos... F/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!