Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek még őszinte, becsület...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még őszinte, becsületes, hüséges jólelkü férfiak mai világban?

Figyelt kérdés
Én eddigiek során nem találkoztam ilyennel.Csak hazugok,önzök,szexörültek,nem becsültesek,hütlenek....stb akiket utamba sodort a sors....sok fájdalmat okoztak...okot se adtam rá.Pedig se rosszal sem egyedül nemszeretném leélni az életem!S úgyérzem lelkileg emberként minden jót megtudnák adni ...de nincs kinek...olyan aki megérdemelné.
2011. jan. 22. 21:25
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
21.46 jópofa vagy megnevettettél. 22.30- Sajnálom hogy csalódtál,helyedbe a 2-es verziót választanám-de nyitott szemmel járj hátha eljön a lehetetlen s találsz 1 korodbeli rendes lányt.Egyetértek túl sok nő és férfi is olyan amilyennek-leírtad.Tüt kell keresni a szénakazalba...Én is reménykedem.Ha nem a mgfelelőt találja az ember akkor a szerelem fáj!!!Egy híres pszichológus,író mondta ,hogy:több igazi van számunkra a földön de kevés rá az életünk hogy közüllük 1 ránktalál,vagy mi reá.Igaz.De az is aki egyedülálló az keresgél..aki meg kapcsolatba él arra meg az a jellemzö hogy vita,türés,fájdalom az élete és úgyanúgy keresgélnek(titokban).Manapság ez a jellemző.Azért látom így mert körülöttem nincs boldog pár akik hosszú évek óta,szeretnék ,megértenék egymást.
2011. jan. 23. 13:34
 22/26 anonim ***** válasza:

vannak

de aki nem az az megérdemli hogy jól megkínozzák őket

2011. jan. 23. 19:22
 23/26 A kérdező kommentje:
2127- Mindenki saját képmását érdemli,remélem megtalálod a sajátod s amitől annyira undorodsz a:a rendes nők-soha ne legyen olyanod.A nők rémálma vagy!Szériagyártmány egy jótucat van belölled!Sajnálom az ilyen embereket de csak jó messziről. 21.28:léteznek!Tű a szénakazalban!21.42:Sok bennünk a közös rálátás dolgokra!
2011. jan. 24. 22:12
 24/26 A kérdező kommentje:
19.22 tudom vannak.De nemértek 1et hogy aki nem boldog az kinzást érdemel.Ez iszonyú gonoszságról árulkodik.Aki gonosz sose lesz boldog,az se aki vele él.Sajnállak...Nemezért élünk hogy kinozzunk.A szeretetért.Felvilágosodást kívánok!
2011. jan. 24. 22:20
 25/26 anonim ***** válasza:
Engem keresel? Viccet félre téve, nekem 15 évesen több eszem van sokak szerint, mint a legtöbb férfinak, aki mér jóval 30 felett van...A kor nem érdem, hanem állapot, az élet pedig egy olyan tárgy amit tudni kell használni, ezt sokan nem értik meg:)
2011. jan. 27. 17:24
 26/26 anonim ***** válasza:
13éves fiu vagyok de én még magamon kivül nem láttam egész szolnokon becsületes tiszteletudo embert hova fajul a világ? :S
2011. nov. 10. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!