Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még őszinte, becsületes, hüséges jólelkü
férfiak mai világban?
Kedves Kérdező!
Sajnálattal közöljük, hogy ez a férfitípus már nincs forgalomba, mivel divatjamúlt lett a jelen felsorakoztatott tulajdonságokkal való felruházás.
Kellő optimizmussal maradok tisztelettel:János bá
2011. jan. 22. 21:46
Mivel nem a 20 éves gyerekek között keresgélsz, ezért már csak olyan pasival tudsz találkozni, akit már párszor átvertek a nők. A fenti jellemzőket ezért egyre kevesebb eséllyel találod meg egy pasiban.
34/F
2011. jan. 22. 21:54
Értelek, de akkor én senki vagyok? Én már pedig őszínte, becsületes, hűséges és jó lelkű vagyok. Egyszer se hazudtam kapcsolatomban, mindig becsülettel végeztem dolgom, nem léptem félre és tényleg sose bántok meg embereket, de a Bibliát is többet nyítottam ki mint te:) hát csak egy rusnya gonosz lehetek, mert kihaltak ugye? Nem létezem igaz? Sebaj, nem számít mert nem változik semmi se ettől még.
2011. jan. 22. 21:54
14/26 A kérdező kommentje:
Sok bennem a bizalmatlanság.Lehet rossz helyen keresgéletem.A jólelkeket keresem de mindig ha v.ki annak tünik eljön az a pont amikor meglátom a rosszat.Az emberek önzök,pénzéhesek mai világba.Én ezeket nemértem meg!Szomorúan veszem észre nincs normális ffi(tisztelet a kivételnek.Rengeteg a vállás ami meglévö házasság az meg szinte csak türésböl és vitábol áll.Nekem az öszinteség a legfontosabb.Én is minden jót megtettem hüség,gondoskodás,kedvesség,becsület de csak ellentéteit kaptam.Még bízok a lehetetlenbe..Lehet egy pap lelke olyan talán aki megértene...
15/26 A kérdező kommentje:
21.42 telitalálat amit írtál.Bár nemvagyok beképzelt.S netartom fontosnak a külsöt.Régen a rosszak vonzottak.1nagy csalódás után már tudatosan keresek...nemsok sikerrel.Akit keresek mintha nemis létezne.Én koromba 2gyerekkel nehéz(a gyerekeim az életem) aki gyerekeimmel együtt elfogad,s nehezebb mint 1 fiatalabb gyermektelennek.Korombeli ffi-ak ha:elváltak -oka lehetett a válásnak(,egyedülálló:ennek is oka van,nemkell senkinek?,marad az özvegy vagy az se?
Engem normálisnak tartanak az emberek, csak éppen mindig jön egy bunkó, aki megcsalja, megalázza a Nöt, de a Nö boldogan szalad a karjaiba.
Eljutottam arra szintre, hogy ebben a világban normálisanak lenni értelmetlen.
Két lehetöseéget tüztem ki magam elé.
1. Brutális s*ggfej akarok lenni, egy igazi sz@rházi bunkó, aki eltapossa a Nöket, mert 90% közületek perverz és ezt szereti.
2. Veszek egy guminöt, valami jobb fajtát. Építem nyugodtan a karrierem. Sz@rrá dolgozom magam, vállalkozok, veszek házat, kocsit, beutazom a világot.
Ha pedig elgutul a gyógyszerem végleg, akkor a kettöt együtt.
21/F
2011. jan. 22. 22:30
22:30-asnak. Szinte teljesen egyetértenék veled. Csak van egy harmadik opció is. Amikor megtalálod az igazit. De úgy az igazit, hogy nem találsz benne hibát még nagyítóval sem. Amíg nem találtam meg, én is hasonlóképpen gondolkodtam.
Kérdezőnek pedig kitartást, de ha összejönne, akkor is a gyerekeid legyenek az elsődlegesek!
2011. jan. 22. 23:33
én az vagyok, csak egy beszari csicska F17
2011. jan. 23. 00:55
Igen, léteznek ilyen férfiak, csak te azért nem találsz, mert nem ilyet keresel, hanem jóképűt és/vagy gazdagot.
2011. jan. 23. 08:18
20/26 A kérdező kommentje:
08.08 neked írom soha nem érdekelt a pénz ha olvastad volna amit írtam már tudnád.Soha 1 pasitól se kértem semmit.Végtelen takarékos vagyok és csak arra költök mi kell ami muszáj s csak ilyen pasassal tudnák élni.Aki felelőtlenül költekezik olyannal nem.De a munkakerülőket sem kedvelem tudod akinek büdös a munka és inkább hagyja hogy nélkülözzenek a gyerekei.És tiniként valóban a külső volt a fontos,de már 30 éves koromra éretté váltam és megértem nem a külső fontos hanem a belső értékek.Azt kresem amik nekem kellenk s kerülöm azokat amikkel nemtunák együttélni.Tudatosan.Sokan sajnos nemígy választanak.Mai világba már szinte csak a külső,pénz,szex a lényeg sok-sok embernek-én pont ez ellen vagyok.
Kapcsolódó kérdések: