Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnátok olyan kockázatot, ami évek múlva derülhet ki és biztos a végéhez vezet a kapcsolatnak?
de ha nem vállaljátok be, örökre bennetek marad, hogy mi lett volna, ha.....-ez oltári nagyon elgondolkodtat engem!
ugyanis a barátom eljegyzésemre készül, viszont nekem tetszik egy haverja, akivel vagy 2 évente találkoznak, és a haver nem tudja, hogy vele járok
mondhatni majdhogynem úgy járok vele, hogy nem tudom ő e a nagy ő, mert nem próbáltam még ki valakivel, hogy legyen viszonyitási alapom, és a barátomban vannak olyan nagy hibák, amiket nem tudom életem végéig lenyeljek, vagy kockáztassak?
a haverjával olyan ritkán találkoznak, hogy legutoljára 2 éve volt, de tartanak telos kapcsit néha hogy tényleg lenne vagy 1-2 év hogy kiderülne randiztam vele
ki, hogyan gondolkodik?
a haver nem tudja ki vagyok, nem is látott még engem
ő azt hiszi egy csaj a semmiből (ez a jó a netben)
nem tudja, hogy a haverjával vagyok
de tényleg totál kockázatosnak hangzik
de ez akkor derülne ki, ha találkoztam a sráccal, tehát ezentúl felismer, és eltelik vagy 2 év, és a jelenlegi párom (ha vele maradnék) pont be akar neki mutatni
erre a haverja, jé, dehát ismerjük egymást
és innen egy lépés a mióta....
tényleg, rossz belegondolni
Amúgy tisztában vagy vele hogy mi lesz a következménye...
Miért pont a haverral próbálkozol? Más nem kerülne?
miért van ilyen emberre szükségem?
mert már nem tudom hanyadik kapcsolatomban vágyom komoly dolgokra, házasságra és mindig fuccsba ment eddig
felmerül a kérdés:
én soha nem találok már olyat, akivel ez megvalósulhat?
most itt van ennek az árnya, a beteljesülendő álomnak és saját felelősségemre fújjam le az egészet, mert a jelenlegi sem jobb az összes eddiginél?
ez a tipikus: kezdem feladni elv miatt.
azért a haverja
mert több sráccal beszélgettem már a netről, de ő az egyetlenegy aki megfogott azzal amit mond, ahogy gondolkodik, stb
és nagyon nehezen találtam a jelenlegire is netről szintén
nagyon kevés az olyan srác, aki helyes, komoly és családot akar. ez a három feltétel egyszerre nagyon ritka
Kitaláltam az okosságot!
találkozom a srácal, csak úgy, hogy ne tudja én vagyok a netről!
hanem "véletlen" úgy intézem, hogy láthassam, de ő ne tudja ki vagyok én
yippí a nagy ötlet előállt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!