Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnátok olyan kockázatot, ami évek múlva derülhet ki és biztos a végéhez vezet a kapcsolatnak?
de ha nem vállaljátok be, örökre bennetek marad, hogy mi lett volna, ha.....-ez oltári nagyon elgondolkodtat engem!
ugyanis a barátom eljegyzésemre készül, viszont nekem tetszik egy haverja, akivel vagy 2 évente találkoznak, és a haver nem tudja, hogy vele járok
mondhatni majdhogynem úgy járok vele, hogy nem tudom ő e a nagy ő, mert nem próbáltam még ki valakivel, hogy legyen viszonyitási alapom, és a barátomban vannak olyan nagy hibák, amiket nem tudom életem végéig lenyeljek, vagy kockáztassak?
a haverjával olyan ritkán találkoznak, hogy legutoljára 2 éve volt, de tartanak telos kapcsit néha hogy tényleg lenne vagy 1-2 év hogy kiderülne randiztam vele
ki, hogyan gondolkodik?
köszi a választ
ha őszinte lennék a barátommal, helyből kidobna....
nem hülyitem
én szeretem csak sokat szenvedek mellette
és nem tudom mással jobb lenne, vagy mással se lenne jobb?
nem tudom megszokjak, vagy megszökjek?
mi alapján döntsek egyáltalán, ha megsem próbálom mással?
akkor kockáztassam az életemet, hogy örökké ez maradjon?
nem tudom egyáltalán mit tegyek!
és a párom kitért olyanra, hogy örül, hogy sokáig ismerkedtünk
ez jelenti azt, hogy ő a kapcs elején kipróbált már sokmindenkit és biztos a dolgában.
de vajon miért is fordult ez meg benne? mert ő is bizonytalan volt, csak ő meg tudta magának válaszolni
én akkor biztos voltam őbenne, hogy akarom
de amióta kiismertem, már nem vagyok olyan biztos, hogy nekem ez kell életem végéig
de mindenhol vannak bajok alapon, gőzöm sincs akarjak e mást, vagy cseberből veder lenne e, vagy határtalan boldogság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!