Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy cikinek érzem a csókot és a szerelmet is?
hát, ha voltál is szerelmes, még nem volt kapcsolatod és sosem csókolóztál ... pedig ugye, a puding próbája az evés
ennyi idősen semmiről sem vagy lekésve
Szerintem ne érezd cikinek. Én sem érzem annak, pedig nekem sem volt még kapcsolatom, se csókom...Egyszer úgyis eljön az ideje mindennek :)
20/f
akkor erzed cikinek a csokot es a szerelmet is, ha nem tetszik a csaj. legalabbis velem igy van.
volt egy csaj akinek kicsit imponaltam, majd smaroltam, es olyankor a kornyezetemben mindent kizarok ami korulottem van, csak elvezem.^^ ppl egy diszkoba volt ez.
Szia!
Azért érzed cikinek mert még nem voltál igazán szerelmes. Akkor természetes lesz mindez. Persze annyit megtarthatsz ebből a "ciki dologból", hogy nem nyaljátok-faljátok egymást túlságosan az utcán mert ez tényleg magánügy:)
L/19
Azért mert fiatal és tapasztalatlan vagy.
Ha megérsz rá és eljön az idő másképp lesz minden.
Tudom én is végig mentem ezen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!