Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy fiunak önbizalmat adni?
Figyelt kérdés
Egy barátom számára szeretnék jótanácsokat!
Huszas évei elején járó, még párkapcsolatok terén teljesen szűz illetőről van szó, akinek semmi önbizalma nincsen a lányok terén.
Nem tud kezdeményezni mert anyira fél a fisszautasítástól.
Plusz információk még:
helyes
okos
jó kézügyességgel rendelkezik
Várom a hasznos információkat, hogy mit tanácsoljak neki!
2009. febr. 3. 16:40
11/13 A kérdező kommentje:
Azt semmiképpen nem szeretném.
De már mondtam neki sokszor hogy szerintem nem rossz pasi még a jó tulajdonságait is felsoroltam hátha ettől ön az önbizalma de eddig semmi :s
Már azon is gondolkoztam hogy össze kellene hoznom valakivel de nincs olyan lány ismerősöm aki bejönne neki.
(elég válogatós még ilyen helyzetben is)
2009. febr. 9. 06:30
12/13 anonim válasza:
Akkor kompromisszumokat kell kötnie a kapcsolatok terén.
13/13 A kérdező kommentje:
Hát ez az amit nem tudom hogy lehetne nála elérni , nagyon szépen köszönöm azért a tanácsokat ha lenne még valakinek valami várom
2009. febr. 9. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!