Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy fiunak önbizalmat adni?

Figyelt kérdés

Egy barátom számára szeretnék jótanácsokat!

Huszas évei elején járó, még párkapcsolatok terén teljesen szűz illetőről van szó, akinek semmi önbizalma nincsen a lányok terén.

Nem tud kezdeményezni mert anyira fél a fisszautasítástól.

Plusz információk még:

helyes

okos

jó kézügyességgel rendelkezik

Várom a hasznos információkat, hogy mit tanácsoljak neki!

2009. febr. 3. 16:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azt tudom javasolni, hogy kérdezz meg egy olyan embert az illető előtt, aki biztosan jó véleménnyel van róla, ezáltal a barátod is belátja, hogy csak van valami, ha a kívülállók is dícsérik.
2009. febr. 3. 16:48
 2/13 A kérdező kommentje:
Ezzel az a probléma hogy én már hónapok úta mondom neki, hogy nincsen vele semmi baj, csak legyen egy kicsit bátrabb meg minden de egyszerűen már beteges ahogy ellentmond nekem
2009. febr. 3. 16:53
 3/13 anonim ***** válasza:

Talán tudok segíteni, én is ugyanebben a cipőben járok sajnos.

Minél jobban mondod neki, ő annál jobban mond ellent neked.Tapasztalat.

Ezt a "harcot" neki kell megvívni, őneki kell rájönni saját magának hogy ő is értékes.

Segíts be neki azért egy kicsit, kérdezgess más lányokat hogy tetszik-e neki az a bizonyos fiú, ha igen mutasd be őket egymásnak, és tudasd a fiúval hogy ez a lány biztos bejön neki.Ez majd talán átlendíti a holtponton.Vagy nem.

Nem ígérhetek semmit.

Várom a fejleményeket.

2009. febr. 3. 21:02
 4/13 A kérdező kommentje:
az igazat megvalva nekem is tetszett mielőtt a párommal összejöttem, talán akkoriban én is neki de nem kezdeményezett meg én se mertem most meg már más párom van és most mégrosszabb, hogy látom hogy szenved.
2009. febr. 3. 23:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha még mindig kedveled, akkor menj oda hozzá gyakrabban, hívd fel h mivan vele meg ilyenek, éreztesd vele hogy fontos vagy neki, ez valamelyest enyhítheti a szenvedést rövidtávon.
2009. febr. 3. 23:58
 6/13 anonim ***** válasza:
én is hasonló cipőben jártam, tán 24 évesen lett nagy nehezen egy kapcsolatom. Nekem az hozta meg idővel az önbizalmamat, hogy most már jobban tudom, hogy mit akarok az életemben csinálni. Tehát én talán azt javasolnám neki, hogy járjon olyan klubokba, szakkörökbe, fórumokra, egyetemre ami érdekli, induljon el az útján, ne akarja ezt most görcsösen megoldani. A lényeg hogy emberek között legyen, és valakivé váljon... gondolom én :)
2009. febr. 4. 14:55
 7/13 A kérdező kommentje:
Ő egyáltalán nem is próbálkozik már teljesen feladta az a véleménye hogy úgyse jön össze és hogy egyedül fog örökre maradni :(
2009. febr. 6. 11:35
 8/13 anonim ***** válasza:

"Ő egyáltalán nem is próbálkozik már teljesen feladta "

Adjál neki jeleket hogy érdekled, sőt nagyon érdekled.

Ezért kell lépned neked.Odamész hozzá: "Eljönnél velem valahová kettesben?"Ennyi.Ez valószínűleg egy jókora adag önbizalmat ad neki rövidtávra.

Tapasztalatból beszélek, sajnos én is ugyanígy vélekedek magamról.

2009. febr. 7. 21:07
 9/13 A kérdező kommentje:
De már nem úgy vélekedem róla, már régóta barátom van tehát ezt a kezdő lökést már nem adhatom meg neki.
2009. febr. 8. 13:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor is beszélj vele, vagy akárki más, így öngyilkosságig is eljuthat.Ugye azt nem akarod ?
2009. febr. 8. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!