Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem mondta meg, hogy miert szakitott velem?
Figyelt kérdés
szakitott a baratom 10 honap utan es nem mondta meg miert ,egyszeruen annyit mondott nem tudja miert de ugy erzi ezt kell tennie ,hiaba nyagattam ...hozzateszem nem voltak gondok a kapcsolatunkban ,tehat teljesen kiakasztott...egy ennyit meg megerdemeltem volna2009. febr. 3. 14:46
1/5 anonim válasza:
Mert a pasik ilyen genyok és lehet hogy félt hogy mit fogsz rá mondani de azé mondhatot volna valami okot ami nem is igaz hogy ne kérdezd meg de hát ilyenek.
2/5 anonim válasza:
mert lehet hogy o maga se tudja, mi van. bizonytalan az erzeseiben, osszezavarodott, a haverok mondtak valamit stb, ki tudja..hany eves?? fel, hogy te nem erted meg es akkor meg inkabb magyarazkodnia kell.
3/5 A kérdező kommentje:
van ra esely h visszajon?:(vajon...
2009. febr. 3. 15:14
4/5 anonim válasza:
Velem 2 pasiból 2 játszotta ezt el. Semmi probléma nem volt a kapcsolatunkban, majd egy nap bejelentették, vége. Ekkor jöttek a kifogások: kihunyt a láng, nem szeretlek már annyira, egyedül akarok lenni, ki akarom élni magam, a munkára/sulira akarok koncentrálni, bla-bla-bla... Ilyen viszont nem létezik, magyarán végig hülyítettek. Megvárták, míg szerelmes leszek, kihasználtak, majd lapátra tettek. Na ennyit érnek a pasik érzései. Sosem lehet elhinni. Engem az egyik 3 hónap után, a másik 5 hónap után hajított ki. Meg kell hagyni, szuperül játszották a szerepüket, mert igen jól elhittem nekik mindent (így szeretlek, úgy szeretlek, szerelmes vagyok beléd és ehhez hasonló hazugságok).
5/5 anonim válasza:
Először is nem csak a pasik ilyenek, de ebbe inkább ne menjünk bele.
A kérdésre felelve szerintem nem érdemel meg téged ha még arra se méltatott, hogy egy okot mondjon miért szakitott veled.Ha neki csak ennyit jelentett az a 10 hónap, hogy csak ennyivel elintézett akkor próbáld meg elfelejteni őt még ha nehéz is.
A volt barátnőm mikor engem elhagyott csak találgatott miért is dob és semmi rendes magyarázata se volt, majd kiderült, hogy más valaki van a képben.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!