Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert nem mondta meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem mondta meg, hogy miert szakitott velem?

Figyelt kérdés
szakitott a baratom 10 honap utan es nem mondta meg miert ,egyszeruen annyit mondott nem tudja miert de ugy erzi ezt kell tennie ,hiaba nyagattam ...hozzateszem nem voltak gondok a kapcsolatunkban ,tehat teljesen kiakasztott...egy ennyit meg megerdemeltem volna
2009. febr. 3. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Mert a pasik ilyen genyok és lehet hogy félt hogy mit fogsz rá mondani de azé mondhatot volna valami okot ami nem is igaz hogy ne kérdezd meg de hát ilyenek.
2009. febr. 3. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
mert lehet hogy o maga se tudja, mi van. bizonytalan az erzeseiben, osszezavarodott, a haverok mondtak valamit stb, ki tudja..hany eves?? fel, hogy te nem erted meg es akkor meg inkabb magyarazkodnia kell.
2009. febr. 3. 14:56
 3/5 A kérdező kommentje:
van ra esely h visszajon?:(vajon...
2009. febr. 3. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:
32%
Velem 2 pasiból 2 játszotta ezt el. Semmi probléma nem volt a kapcsolatunkban, majd egy nap bejelentették, vége. Ekkor jöttek a kifogások: kihunyt a láng, nem szeretlek már annyira, egyedül akarok lenni, ki akarom élni magam, a munkára/sulira akarok koncentrálni, bla-bla-bla... Ilyen viszont nem létezik, magyarán végig hülyítettek. Megvárták, míg szerelmes leszek, kihasználtak, majd lapátra tettek. Na ennyit érnek a pasik érzései. Sosem lehet elhinni. Engem az egyik 3 hónap után, a másik 5 hónap után hajított ki. Meg kell hagyni, szuperül játszották a szerepüket, mert igen jól elhittem nekik mindent (így szeretlek, úgy szeretlek, szerelmes vagyok beléd és ehhez hasonló hazugságok).
2009. febr. 3. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Először is nem csak a pasik ilyenek, de ebbe inkább ne menjünk bele.

A kérdésre felelve szerintem nem érdemel meg téged ha még arra se méltatott, hogy egy okot mondjon miért szakitott veled.Ha neki csak ennyit jelentett az a 10 hónap, hogy csak ennyivel elintézett akkor próbáld meg elfelejteni őt még ha nehéz is.

A volt barátnőm mikor engem elhagyott csak találgatott miért is dob és semmi rendes magyarázata se volt, majd kiderült, hogy más valaki van a képben.

19/F

2009. febr. 3. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!