Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit vegyek páromnak 4. hónap alkalmából?
20/f vagyok, és páromnak (17/l) szeretnék valamit venni ennek alkalmából.
Kb. 5 ezer Ft. értékben gondoltam, és valami olyat, ami maradandó. (Nem virág meg ilyenek)
Köszi az ötleteket előre is. :)
4. hónap??? :O
Vegyél neki egy szép karkötőt. Figyeld meg, milyen stílusú ékszerei vannak, és valami olyasmit. De szerintem kicsit túlspilázod. Bőven elég lenne csak majd az évfordulótokra.
22N
Én egy romantikus gyertyafényes vacsorának vagy bármilyen közös porogramnak jobban örülnék, mint egy drága ajándéknak!
22/N
Bár egyet értek az előttem szólókkal, de a kérdés az volt hogy mit, nem pedig, hogy vegyen e.
Ékszer, könyv, kedvenc együttes CD-je, valami csini felső ha mindenképp venni akarsz, de én saját készítésű cuccokat nagyon értékelem, és nem mellesleg ezer éve vágyok egy olyan szivárványszínű nyalókára, az a nagy kör alakú. Eddig sok embernek adtam az ajándék mellé, és mindenkinek tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!