Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most rosszat jelent hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most rosszat jelent hogy egy napja nem irt vagy hívott?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 hete járunk együtt. Mivel van egy kis távolság igy minden nap nem tudunk talizni. Kedden találkoztunk, a randi jól sikerült,voltunk sétálni stb..., pettingeltünk is.,jó volt minden. Ő szerette volna a szexet, de én úgy érzem nincs még itt az ideje, elmondtam neki, megértette, nem erőszakoskodott. Bár egy kicsit nyavalygott, de kivárja.

A randink után azaz tegnap nem üzent semmit sem, pedig vártam hátha ir vagy felhív.

2011. jan. 20. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
2 hét után petting? azzigen..:)
2011. jan. 20. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:

most mit vársz? a mai fiatalok már az első randevú után pettingelnek,kefélnek. ez még a jobbik eset h 2 hét után.

amúgy ha szeret és akar téged,majd felhív,ha csak nem a sex-re hajt mint más ember.

2011. jan. 20. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Mivel már együtt vagytok hivatalosan, akkor miért ne hívhatnád föl te? Az okés, hogy a nő az elején tartja magát, és várja, hogy a pasi keresse...de ti már jártok. Nyugodtan írj neki te is. Ne várd azt, hogy mindig ő keressen. Lehet ő is pont azt várja, hogy most te hívd.
2011. jan. 20. 10:29
 4/6 A kérdező kommentje:
4 hónapja ismerjük egymást, mielött elkezdtünk volna járni sokat beszélgettünk elötte, találkoztunk. Aztán két hete járunk együtt.
2011. jan. 20. 10:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk elcsapta egy teherautó. Csak tegyük fel. De te ahelyett, hogy felhívnád inkább azon agyalsz, hogy miért nem hív már... értem.
2011. jan. 20. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont.
2011. jan. 20. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!