Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap írtok sms-t a párotoknak? Vagy minden nap
beszéltek vele telón?
Mi például lefekvés előtt "meglepjük" egymást egy kissé érzelmes sms-sel:) Jó érzés azzal feküdni,hogy Rám én pedig Rá gondolok.
2009. febr. 2. 19:56
2/14 anonim válasza:
Mi napi szinten tartjuk a kapcsolatot, ha nem tudunk találkozni. Ha ugy dolgozik, mint én, akkor picit tudunk msn-en beszélgetni, ha ellentétesen dolgozunk, akkor egy jóéjt-sms-t repítünk. Ez olyan jóleső érzés :)
2009. febr. 2. 19:58
3/14 anonim válasza:
Friss kapcsolatban naponta többször szokás akár.
Kevéssé friss kapcsolatban, de még nagy rajongásban (vagy ha helyzetjelentés kell) naponta.
Többéves házasoknak érkezéskor egy "élekmég" is elég többnyire.
Ha sokáig távol vagyunk egymástól - két hét már sok, egy év után is -, akkor kétnaponta-naponta. Ha csak egy jóéjtpuszinyi este, akkor annyi, csak hogy gondolok rá, gondol rám.
2009. febr. 2. 19:59
4/14 anonim válasza:
Természetesen minden nap beszélünk (teló, msn, sms, mms, e-mail).
2009. febr. 2. 20:00
5/14 anonim válasza:
mi vagy msnen dumálunk, vagy ha nem tudunk találkozni, akkor telón. Sms-t ritkán írok... nem tudom leírni 160 karakterben amit érzek.
2009. febr. 2. 20:04
6/14 anonim válasza:
hát nálunk rosszabb a helyzet, mivel dolgozom és hát ha végzek ami este fél 11körül van vagy fél 10körül jó esetben akkor felhívom és 2őig legalábbis egyig nem rakjuk le aztán másnap suli egy egy apró üzi ha felkelek és felkel mikor utazok a tömegközlekedésen... imádom és 2év irogatom már neki az sms-eket és mai napig boldogsággal tölt el ha kapok tőle egy édes sms-t és imádom olvasni ha kapok egyet annyira boldog tudok tőle lenni egész nap... imádom h. ilyen édes pasim van, tudom megtaláltam a tökéleteset...
2009. febr. 2. 20:19
7/14 anonim válasza:
mi is igy vagyunk h kb 2 hétig nem talizunk pl vagy volt oan h akár 3 is..és addig mindennap dumálunk msn-en nem is keveeset:D..vagy ha nem tudunk akkor legalább este egy smst küldünk egymásnak:)..ienkor mikor smst irunk is naon jol esik mert tudjuk h egymásra gondolunk:)és sztem ez fontos egy kapcsolatban főleg ha oan komolyabb:)
2009. febr. 2. 20:32
8/14 anonim válasza:
Mi minden nap találkozunk, egy suliba járunk együtt jövünk együtt megyünk, de van hogy estefelé msnezünk és lefkvés elött felhívjuk egymást :)
2 éve vagyok vele együtt.
2009. febr. 2. 20:52
9/14 anonim válasza:
Mi befizettünk egy családi díjcsomagra így ingyen beszélünk szóval van mikor az egész napot végigbeszéljük:) sokszor sms-t is írunk egymásnak este:) és msn-en is beszélünk mindennap miközbe telefonon:D mi 7hónapja vagyunk így együtt, boldogan:)
2009. febr. 2. 21:30
10/14 anonim válasza:
Mi a párommal 5 és fél éve vagyunk együtt, ebből 3,5 éve a főiskola miatt csak hétvégente találkozunk (péntek-szombat, néha vasárnap is). A hét maradék 4 napján telefonon szoktunk napota 20 perc-fél óra-1 órát beszélni. (5. perc után ingyen beszélünk). Sms-t csak én szoktam küldeni, de inkább csak netről. A barátom nem szeret smst írni, mert nagyon tömör. Mi ezen kívül netes képeslapokat szoktunk egymásnak küldeni, a www.tutikepeslapok.hu-n nagyon sok jó van. Mindig onnan keresgélünk :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!