Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagalnatok le, ha kiderulne hogy a baratnod egy sztriptizbarba vagy webcamsexxel foglalkozik?
Figyelt kérdés
Mit csinalnatok? de vegulis nem fekudne le senkivel csak egyszeruen mutogassa a testet?Penzert! Mindenki velemenye erdekel! irjatok kort s nemet!2011. jan. 18. 20:57
1/19 anonim válasza:
kivágnám mint macskát szrni :D ha rossz a műsor XD
30%ot kérnék és privát bérletet XD
19F
2/19 anonim válasza:
Ha ezt eltitkolta akkor szevasz, viszontlátásra..de ha nem titkolta volna el az másabb, de viszont úgy meg nem kell. Hogy bizzak meg benne azután, ha titkolta, hazudott? Ezért komoly dolog.
3/19 anonim válasza:
Miért, ugyan, ti pasik az ilyen nőkre buktok, különben ha nem így lenne, nem lenne a világon SEHOL SEM SZTRIPTÍZBÁR , prostik meg főleg nem:D:D Dehát ez van, néha visszüt a kaki.
4/19 anonim válasza:
ha elejétől fogva tudom, akkor büszkén és féltékenyen lennék vele együtt egy darabig!
5/19 anonim válasza:
Ez van:D ez a sok prosti és sztriptíztáncosnő mind férjhez megy, és hozzátok:D Persze hogy titkolja, a pasiknak erre is szükségük van, így nézzétek el szépen:)
6/19 Bretso válasza:
Ha kiderülne elhagynám, ha tudnám róla nem jönnék össze vele.
Az előzőnek pedig üzenem, hogy pont annyira igaz, amit mondott, mint az, hogy minden nő pénzéhes k*rva.
20/F
7/19 anonim válasza:
Hát képzeld el én nem nézzem el:P És én nem bukom ezekre, szóval én magamat jobban ismerem mint ti engem. Meg a párom bizony is megbizható:) aki mást mond az csak magából indul ki és a környezetéből. Nem minden nő egy és nem minden férfi egy! Én sem vagyok tipikus pasi akkor nőből sem mind tipikus:)
8/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!Akkor most elkellene mondjam a paromnak hogy webkamsexxel foglalkozok? :)) Inkabb kepes lennek kirakni ot ok nelkul minthogy ezt megtudja rolam! Amugy o semmi egyebet enm kert tolem csak huseget, en meg annyit igertem hogy ferfi hozzam nyulni nem fog, viszont azt nem igertem hogy nem fognak meztelenul latni!:)
2011. jan. 18. 21:12
9/19 A kérdező kommentje:
Amugy az erdekes hogy a penzes pasikat egesz eletembe kerultem...ez meg nekem csak melo...pont annyira termeszetes mindha valaki nogyogyasz:)
2011. jan. 18. 21:14
10/19 Bretso válasza:
Nőgyógyász mások előtt mutogatja magát és magához nyúl? Érdekes, ezt még nem hallottam. A nőgyógyász teljesen más szerintem te is érzed a különbséget.
Az én hűségfogalmamba nem fér bele, hogy mások előtt mutogatja magát az, akit szeretek. Az pedig ha nem mondod el a barátodnak egyszerű hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!