Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mostanság nem tud kielégíteni. Szerintetek mit tegyek? (lent)
én meg tudlak érteni, bár velem még nem volt, ilyen (mármint, hogy azért szakítsak vele, mert nem elégített ki). A jelenlegi párommal, az elején nagyon nyögve nyelősen ment a szex (bár ezt nem mondtam neki), de ahogy egyre közelebb kerültünk egymáshoz, megismert, én is megismertem úgy fantasztikus lett... nekem akkor igazán jó a szex, ha vele együtt tudok elmenni, és ez az esetek 98 %-ban sikerülni szokott...
Azért tudlak megérteni, mert nagyon ki tud zökkenteni egy kapcsolatot a szex, ha az nem működik megfelelően.
Szerintem beszélj vele, ha nem tudsz vele ilyet megbeszélni, és még az elején vagytok, akkor az természetes... sok türelem kell ehhez, de menni fog...
Semmiképpen se csald meg, mert azzal magadat is és őt is becsapnád...a barátnőd elég buta tanácsot adott.
Viszont ha nem szereted, és úgy döntesz, hogy elhagyod, akkor ne tiporj a lelkébe, hogy nem volt jó a szex, hagyd meg neki a lehetőséget, hogy más nőt boldoggá tegyen, de egyet ne feledj: a döntés a TE kezedben van!
utolsónak köszönöm. :)
a helyzet az igazából, hogy beszéltem vele erről, de nem mondott rá nagyon semmit... (mióta a szex nem jó ő elég bunkó lett..) Egyébként sokan állítják hogy megcsalt... Nem tudom, hogy igaz-e de őszintén szólva nem is akarom tudni :/
ha kiderül, hogy megcsalt, akkor vége. És ha továbbra is ilyen bunkó marad, akkor is. Amúgy most (fél10-kor) egyedül vagyok itthon, mert elment a haverjaival valahova. Szerintem egyébként nővel van...Kíváncsi vagyok hogy mást ki tud-e elégíteni...
Utolsó vagyok...
Őszintén szólva voltam 1-2 pasival, nem olyan sokkal, de azért van tapasztalatom, és közben megismertem magamat is.
Volt egy-éjszakás, olyan is, hogy én odáig voltam a srácért, neki csak szex volt stb.
Nekem akkor volt a legjobb a szex, amikor én is szerettem, és amikor éreztem, hogy ő is szeret, azzal, ahogy hozzámér, ahogy rám néz.
Amikor nem voltam szerelmes én egyszer sem tudtam elmenni, vagy csak olyannal (volt pasi), aki már nagyon ismert és senki nem akart semmit, csak "összejárás" volt.
Lehet nem is a szexszel van már itt a gond...
Volt párommal hasonló volt a helyzet. Mi eléggé ellaposodtunk egymás mellett, szerintem volt neki egy lány aki tetszett neki, de ő tagadta, nem hinném hogy megcsalt. Kiderültek hazugságok, és elköltöztem pár napra, majd újra megpróbáltuk, felhívott, hogy nem akarja, hogy vége legyen, én sem akartam, úgy voltam vele, hogy 2 évnek kell még egy esélyt adni... adtunk, nem ment, nem bíztam benne, megőrültem, teljesen elvesztettem magam, folyton a telefonját néztem, hogy hívta-e a másik csajt, mennyit beszéltek stb.
Az elveszett bizalmat nagyon nehéz "visszaadni", nekem nem sikerült... szakítottam vele, nem bántam meg!
A mostani páromnál el sem tudnám képzelni, hogy belenézzek a telefonjába, mert bízom benne...
Döntsd el, hogy tudsz e még benne bízni, adsz még egy esélyt neki, és akkor elmondhatod, hogy megpróbáltad, vagy "visszatérsz"
Én teljesen "visszatértem" = megtaláltam magam és boldogabb vagyok mint valaha.
Köszönöm a válaszodat "utolsó"! :))
Annyira hirtelen lett rossz a szex is meg olyan hirtelen lett bunkó is... Ha haza jön elkapom és ha akkor sem válaszol, akkor itt a vége...
köszönöm még egyszer :)
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:14
Az irigység természetes emberi érzelem:)
Kérdező: mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!