Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért viselkedik így velem a Kedvesem? Nem normális szerintem. Bővebben lenn
2 hónapja vagyunk együtt (csak), és az a probléma, hogy még valahogy nem került a szexre a sor, meg kérdeztem mi oka van ennek, nem akart válaszolni, mindent harapófogóval húzok ki belőle, nem erőltetem a szexet, csak rákérdeztem. Nehezen benyögte múltkor: A szex csak rajta múlik(a barátomon). Ezen besértődtem, kicsit megalázónak találtam. Most újra rákérdeztem, most azt mondja, fél, hogy terhes leszek (nem szeretek védekezni) és hogy mindig megzavarnak (eddig sose zavart meg senki petting közbe). A volt barátnőjével is 1 évig együtt volt, de nem volt testi kapcsolat köztünk, erre nem is válaszolt, h mért. Nem kérdeztem tovább. Ma azt mondja, hogy azért, mert szerinte én a szexre alapozok... Ez nem így van, a pettinget se én kezdeményezem! Meg egyik volt barátnőjével az iskolában feküdt le, a lánnyal nem volt együtt sokáig(3hónap). Furcsa, ott nem félt, hogy meglátják? itthon meg fél, de tudja, hogy a szüleim nem jönnek be a szobámba. Szóval nem szüz már. Nem értem. Mi gond lehet? Rendesen szokott állni neki, de ma elég hamar le lankadt! Nem szeret beszélni az ilyenről, utoljára tavaly nyáron volt együtt lánnyal. Mi lehet a gond? Mit tehetnék az érdekében, hogy több is legyen köztünk?
mindketten elmúltunk 17 évesek.
Én L.
Valami baj van a fejében, az biztos. De lehet, hogy most nagyon rossz ötlet erőltetni a témát! Ugyanis nem tudod úgy felhozni, hogy ne tűnjön számonkérésnek. Attól meg mégjobban rágörcsöl, holott így is eléggé be van feszülve. Akár szűz, akár nem tetszik neki a kukija, akármi baja van, rágörcsölt. Én is voltam így régen (csak én lány vagyok), azért nem tudtam feloldódni, mikor a másik izgatni próbált, mert attól féltem, mit szól, ha vmiért nem izgulok fel – és ettől a parától persze nem izgultam fel, mert ez öli meg legjobban az ihletet. Lehet, hogy ő is már felépített eköré egy világot, ami nincs. Szóval az egészben könnyen lehet, hogy van egy jó adag megfelelési kényszer okozta görcs, amit te csak fokoznál, ha számonkérnéd rajta! Pasiknál ez méginkább valószínű, mert ha egy "kan" vall kudarcot, az méginkább megalázó. Talán épp ettől a kudarctól retteg.
Amit szerintem tenned kéne, az a legnehezebb – ne hozd fel a témát! Legyél vele egy tündér, szeretgesd, ha kialakul egy kis petting, mosolyogj szerelmesen, legyél gyengéd, ne erőltess semmit, ha valamit nem akar, akkor is csak simogasd meg szerelmesen, hogy oké, nem muszáj, ha meg ő izgat, akkor éreztesd vele, hogy mennyire jól csinálja! Lényeg, hogy érezze a bizalmat, a feltétel nélküli szeretet, érezze magát nyeregben, ne legyen semmi kényszerérzet, és bízzon magában!
Nem szeretsz védekezni? miért b+ terhes akarsz lenni?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
"nem szeretek védekezni"
Én itt lépnék le azonnal. Ki tudja, milyen nyavalyát hordozol már.
olvasva a korábbi hozzászólásokat:
- valószínűleg szűz, vagy
- valamilyen trauma érte előtted (volt terhes barátnő, megalázottság, kudarc...)
- fél a nemvédekezéstől (teljesen jogosan)
- ha firtatod a témát, számon kéred, ukászt adsz neki, menekülőre fogja
Ha meg akarod tartani, nem erőszakoskodj, előbb vagy utóbb beadja a derekát. Légy megértő, különben véget vet a kapcsolatnak, és jó időre a lányoktól is tartani fog.
De szeressél védekezni, addig ne legyen szex, amíg nem jössz rá mekkora hülyeség nem védekezni, ha nem akarsz gyereket! Módszerek vannak bőven:
A fogamzásgátló módszerek Pearl Indexe:
(Minél kisebb az érték, annál nagyobb a hatékonyság)
A 100 nőnél egy évig alkalmazott módszer & A módszer használatának egy éve alatt terhessé vált nők száma
Nincs fogamzásgátlás 85
Megszakítás 35
Ritmus (naptár) 14-40
Rithm (billings) 15.5-32
Spermicidek 5-20
Méhszájsapka 7-11
Óvszer 3-4
Női óvszer 1-5
Pesszárium spermiciddel 2-3
Rhythm (hőmérőzés) 0.5-3
Injekció 0.03-2
Hormonális IUD 0.05-0.1
Tabletta 0.1-0.5
Sterilizáció 0.1-0.3
Implantátum 0
A fogamzásgátlás módszerei, fogamzásgátló szerek:
Hormonális fogamzásgátlók
Tabletták
Minipillek
Fogamzásgátló injekció
Mirena méhen belüli hormonális fogamzásgátló eszköz (IUS)
Hüvelygyűrű
Sürgősségi tabletta
Nem hormonális fogamzásgátlók:
Gumióvszer (kondom)
Hüvelyi pesszárium, méhszájsapka, hüvelyi szivacs
Nem hormonális méhen belüli fogamzásgátló eszköz (IUD, IUCD, hurok, spirál)
Lokálisan alkalmazható fogamzásgátló szerek
Természetes fogamzásszabályozás (Naptár, hőmérő, Billigs-módszer, Symptothermális módszer, LH-teszt)
Megszakított közösülés
Közösülés utáni hüvelyöblítés (irrigálás)
Művi meddővé tétel (Sterilizálás)
Szoptatási időszak
Szex a menstruáció alatt
Fogamzásgátló módszerek megbízhatósága - Pearl-index
Az egyes fogamzásgátlási módszerek megbízhatóságát az úgynevezett Pearl-index (PI) segítségével lehet meghatározni. Ez azt mutatja meg, hogy 100 nő közül, akik az adott módszert alkalmazták, egy év alatt hány esett teherbe.
Az alábbi táblázatban néhány fogamzásgátlási módszer Pearl-index értékét mutatjuk be
Fogamzásgátlási módszer Pearl-index (PI)
Mirena IUS hormontartalmú méhen belüli eszköz 0,1-0,8
sterilizáció (művi meddővé tétel) 0,1-1,0
kombinált hormonális fogamzásgátló tabletta 0,1-2,0
minipillek 0,5-6,0
DMPA hormontartalmú injekció 0,6-1,0
sürgősségi tabletta 1,5-3,5
hagyományosméhen belüli fogamzásgátló eszköz (IUD, spiral, hurok) 1,5-4,5
óvszer 4-15
megszakított közösülés 12-42
cikluskontroll - naptár módszer 14-47
hőmérős módszer 14-47
pesszárium 18-20
hüvelyi öblítés 25-45
fogamzásgátlás nélkül 70-85
Igen, tudom, csak gondoltam az egyértelmű, de a megszakítás egyeseknek nem annyira. Egyébként én másoltam be... Az orvossal kell konzultálni.
ma 11:08, ma 11:09 es válaszoló vagyok.
Hali!
A [01-18 11:08]-as hozzászólónak adok igazat,... SZERESSÉL VÉDEKEZNI, sőt,... ajánlanám a KETTŐS HOLLAND MÓDSZERt, ami tabletta meg óvszer együttvéve biztos párosítás a nemkívánt terhesség ellen. Le7, hogy nem meri neked megmondani, de fél, hogy teherbe esel, emiatt kamuzik.
Ezen gondolkodj el. Le7, hogy ő is furi, de az is le7, hogy te is némiképp hozzájárulsz ahhoz, hogy belekergeted ebbe a szituációba, és akkor nem csoda, hogy így viselkedik. Vagy valóban vannak problémái, esetleg magömlési zavarai, emiatt talál ki ezt-azt, és nincs egységes "sztorija". bár az, hogy nem láttad még meztelenül, komoly lelki problémákra, zárkózottságra utal, és ez magától nem fog megoldódni, pláne úgy nem, ha harapófogóval húzod ki belőle. neki kell akarnia elmondani, ha baja van, ha azonban neked nem tetszik ez az állapot, akkor meg ültesd le, és őszintén mondd el neki uazt, amit itt leírtál nekünk.
A legfrissebb talitokon mit mondott? (azt írtad 17-én, hogy "Holnap találkozunk, át jön". ekkor mi történt?)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!