Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen védekezi formát ajánlotok?
És megszakítással együtt sem bíznál meg a spermicidekben?
Vagy tényleg a pesszáriumról mit gondolsz?
Hát de most minden létezőt kilőttél...
Bőr alá ültetett fogamzásgátló? Bár az is hormonos...
De most tényleg, neked való fogamzásgátlás NINCS.
Marad az összezárt láb :)
22:19 vagyok. A L.p., alias Andoki ginseng.
A leveleit fűszerként használjuk, gyenge torma íze van.
Igénytelen, télálló növény. Szabadföldbe és dézsás növénynek is lehet ültetni. A Starkl kertészet is forgalmazza, de a keresőbe írva más találatot is kiad./Asszem/
De mi az, hogy az óvszert nem szeretitek? Neked nem jó úgy, vagy a vőlegényednek? Mert én nem érzek különbséget akkor sem, ha használtunk gumit, a barátom meg egyszer mondta, hogy neki nem jó annyira vele, akkor mondom ne csináljuk addig, amíg kéne óvszer is (kiegészítésként), 5 napot bírt ki úgy, aztán letepert, és előbb elment, mint óvszer nélkül valaha... Amúgy meg ha úgyis összeházasodtok, akkor miért lenne baj, ha véletlenül teherbe esnél? Szerintem ez esetben bőven elég, amiket mások is írtak, kúpok, naptármódszer stb. Vagy csak összeházasodtok, de családot nem szeretnétek egyelőre?
20/L
A pesszárium, a spermicid és a megszakítás önmagában elég ratyi. De ha kombinálod őket, akkor már elég megbízhatóak.
Pl. pesszárium+spermicid, és ha nagyon parázol, akkor naptármódszer mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!