Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben? Irigy banda.
Nem kertelek, 19 éves csajszi vagyok és baromi jól nézek ki.
Jó meg is tehetem, hajhosszabitás, kéthetente műkörmös, kozmetikus stb....a fitneszről ne is beszéljek....és a melleim is elég jók meg látványosak.
Szóval volt egy pár jó barátnőm, tényleg jó kis banda....de most valahogy eltávolodtunk...
Mindegyiküknek van pasija, engem kivéve. Gyakran eljártunk együtt bulizni, de mindegyikük pasija imád a közelemben lenni, és látom hogy néznek rám. Én szeretek szexisen, kihivóan öltözködni és bár a barátnőim se rondák-sőt...szóval próbálják titkolni de baromira féltékenyek rám. És már kezdenek kizárni a közös bulikból. Ők mennek szépen, összejárnak-nekem meg elfelejtenek szólni!
Egyikük pasija elárulta hogy k.vára féltékenyek rám, meg arra hogy ha elmegyünk valahova nem ők vannak a középpontban.
Nekem ez nagyon rosszul esik, nem tehetek róla hogy ilyen vagyok, és egyikük pasijával sem kezdenék ki még ha közelednének felém akkor sem!!!!
Segitsetek, adjatok tanácsot!
Ismeretlenül felrugdosni valakit?! Van IQ!!!
Gyerekes vagy!
Nézd, fordított helytetben Te is hasonlóképpen viselkednél.
Senkinek sem kellemes érzés, ha a barátja éppen egy jó barátnöre csurgatja a nyálát.
Szerintem ezzel Te is egyet értessz.
Lehet, hogy nem kezdesz ki velük, de azért gondolom egy-egy kacér pillantás megengedsz magadnak és Ök ezt már készpénznek veszik.
Azért mint köztudott, azokat a lányokat akik úgy öltözködnek és úgy néznke ki, mint ahogyan Te, hát fogalmazzunk úgy, hogy van egy réteg aki kedveli és van egy nagyobb réteg aki nem.
Nekem is vannak elöítéleteim, mert, huhh ez most rossz szó és ne vedd sértésnek, nem konkrétan Rád értem, de az olyan Nök mint Te legtöbbször csak a Férfiban a fejöstehenet, a görög Istent és terézanyát keresik egyszerre.
Úgy gondolom, a helyzettel nem tudsz mit kezdeni, mert az igényeidöl nem fogsz lejjebb adni és továbbra is a társaság középpontja maradsz.
Én is elvesztettem minden barátomat, bár más dolog miatt, de túléltem.
19 éves vagy, rengeteg idöd van még új embereket megismerni és remélhetöleg egy normális közegböl, mert ahogy írsz, azt gondolom, hogy egy normális Nö akinek sok önbizalma van. Egyszóval kár lenne Érted egy sz@rházi bandában.
21/F
Szerintem három dolgot tehetsz, Habár nem igazán ismerem a háttérsztorit:
1. El kell döntened, hogy mennyit érnek meg neked a barátnőid, ill. tényleg a barátnőid és nem csak érdekkapcsolatból voltak veled, kihasználva a népszerűségedet a jó bulikhoz, a bepasizásokhoz, de most hirtelen, hogy megvan mindenük feleslegessé váltál a számukra, ha ez a helyzet akkor sajna skip, más körökben kell elkezdened mozogni és szard le őket, ha akarnak majd úgyis keresnek
2. Ha nem ez a helyzet és tényleg fontos vagy nekik és nem csak a véredet szívják, akkor nem tudsz mit csinálni vegyél vissza :) Nem baj, ha tisztában vagy az adottságaiddal, de ne pörögd ennyire túl a külsőségeket, ahogy írtad nem tehetsz róla, hogy így nézel ki, de épp ezért ne is ez legyen az egyetlen érdemed, mert ezért semmit nem kellett letenned az asztalra, legyél hálás érte, de ne vállj a megszállotjává a saját külsődnek. (ezek az ún. Arisztotelészi szerencsejavak. Amit, mondani akarok, hogy pl.: amikor nekem a volt barátnőm ilyeneket mondott, hogy milyen jó, hogy magas vagyok, széles a vállam stb. persze jólesik, kinek ne esne jól a bók, de érted ezért semmit nem kellett tennem, nem dolgoztam meg érte, nem leszek jobb ember általa és éppen ezért sokkal jobban esett amikor azt mondta, hogy milyen okos vagyok, humoros stb.)
Szóval mondjuk ne pakolj ki annyira, ha olyan vagy amilyennek leírtad magad, akkor igazából akármi jól áll rajtad, nem kell ennyire kihívóan nyomnod a témát, ne játsz rá a flörtökkel, kis apróságok.
3. Pasizz be, így tárgytalanná válik a féltékenységük ;)
22/F
Kérdező!
Észrevetted, h 1 kedves hozzászólást sem kaptál?!
Kicsit gáááz!
Beképzelt vagy és öntelt, pedig csak pár mondatot tudunk rólad.
Kicsit vegyél vissza, mert így a büdös életbe nem találsz igaz barátot, barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!