Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jön össze, hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze, hol találok normális lányokat?

Figyelt kérdés
Normális srác vagyok, nem vagyok csúnya, eszem is van... gitározok, énekelek, dobolok, zongorázok, dalokat írok, nagyon érzelmes srác vagyok, nem vagyok nagyképű, és jól bánok a lányokkal... mégis, miért nem jön össze egy csaj sem? Hová bújtak a normális lányok, akik igazi érzelmekre vágynak?
2011. jan. 17. 00:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez volt, annyira átérzem a helyzeted. Pedig mindenki mondogatja, hogy szép vagyok, talán még azt is rám lehet fogni, hogy értelmes, na meg persze szerény:D:P Nem, amúgy tényleg nem vagyok öntelt, tisztában vagyok a hibáimmal, és próbálok rajtuk változtatni. Szóval én fél évig voltam egyedül, ráadásul egy olyan kapcsolat után, amit én rontottam el nagyon, és amellett, hogy nagyon hiányzott a srác, még bűntudatom is volt. Aztán elkezdtem elfogadni a magányt, nyitni a világ felé, ismerkedni, beszélgetni, és fél év után megtaláltam a jelenlegi szerelmemet, akit nagyon szeretek:) Neten ismertük meg egymást, teljesen véletlenül. Úgyhogy azt tanácsolom, foglald el magad, keress hobbit, olvass, művelődj, járj el ide-oda, és MERJ KEZDEMÉNYEZNI! Ha egy lány megtetszik, merj odamenni, ne legyél nyuszi, mint oly sok pasi. Ha nagyon elkeseredsz, gondolj arra, hogy rajtad kívül még sokan vannak egyedül, és ők is megvannak valahogy, de tudom, milyen gyötrő érzés a magány:( Fel a fejjel!
2011. jan. 17. 11:55
 22/22 anonim válasza:

Ez elég szomorúan hangzik...én sem értem, hogy miért megy ez ilyen nehezen, de hidd el, hogy nem csak te vagy ezzel így, hanem nagyon sokan keresik a megfelelő partnert. Úgy gondolom, hogy sokan félnek kezdeményezni, másoknál meg az a gond, hogy túl rámenősek. Igazából meg kell találni az aranyközéputat...ennél jobbat nem tudok tanácsolni, és légy mindig nyitott az nagyon fontos.

Én is egyedülálló 21 éves lány vagyok, és próbálok mindig vidám lenni és mosolyogni úgy, hogy nem gondolok arra, hogy én most egyedül vagyok és nem is keresem görcsösen az igazit...ráérek és megvárom, ha jönni akar úgyis jön!

Ha nagy a baráti köröd akkor úgyis van mivel elütni az időt, és kevesebbet agyalsz ezen a problémán!

2011. jan. 17. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!