Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jön össze, hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze, hol találok normális lányokat?

Figyelt kérdés
Normális srác vagyok, nem vagyok csúnya, eszem is van... gitározok, énekelek, dobolok, zongorázok, dalokat írok, nagyon érzelmes srác vagyok, nem vagyok nagyképű, és jól bánok a lányokkal... mégis, miért nem jön össze egy csaj sem? Hová bújtak a normális lányok, akik igazi érzelmekre vágynak?
2011. jan. 17. 00:12
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

00:25ös :)

már találtam normális lányt, nagyon jól megvoltunk 3 évig de sajnos az élet közbeszólt... tudom hogy összejön előbb-utóbb, csak azt nem tudom, hogy ha az ember ennyire igyekszik, akkor miért nem jön össze... egyszerűen csak hiányzik egy társ, és nehezen bírom egyedül..

2011. jan. 17. 00:30
 12/22 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező? :)
2011. jan. 17. 00:30
 13/22 A kérdező kommentje:
21 vagyok, kedves 0:30-as!
2011. jan. 17. 00:31
 14/22 anonim ***** válasza:
Akkor ti most összejöttök? :D
2011. jan. 17. 00:32
 15/22 anonim ***** válasza:
Hm. Lehet, hogy nem kellene ennyire igyekezni, görcsösen akarni...
2011. jan. 17. 00:32
 16/22 anonim ***** válasza:
58%

Jaj, nem, bocs, ha félreérthető voltam:) Nekem párom van, akit szeretek, csak kíváncsivá tett, hogy egy ilyen szimpatikus leírású fiú miért ír ilyen kérdést ki:)

Mindenesetre remélem, hogy nemsokára összejönnek a dolgok, nagyon rossz tud lenni a magány. Nekem is alig több mint fél éve jött csak a szerelem (22 évesen), addig teljesen egyedül voltam.

2011. jan. 17. 00:35
 17/22 anonim ***** válasza:
Na, akkor ezt most jól befagyasztottad :P
2011. jan. 17. 00:44
 18/22 A kérdező kommentje:

kedves 0:32-es!

nem vagyok görcsös, csak nagyon rosszul bírom a magányt. nem sietek, csak az ember azt gondolná hogy ilyen adottságokkal könnyebben talál magának barátnőt. persze leírva jobban hangzik mint egyébként.

2011. jan. 17. 00:45
 19/22 anonim ***** válasza:
Hogy rosszul bírod a magányt, azt teljesen megértem... Mivel hasonlóképp vagyok én is. Viszont próbálom elfelejtetni magammal azt, hogy egyedül vagyok. Néha nehéz, néha könnyebb... ez teljesen változó. Viszont nem ismerkedem ilyen célból, és nem töltök külön időt "pasizással", mert azt gondolom, hogy így sok csalódástól megkímélhetem magam. Sosem kerestem társat, mégis találtam már többször is, egészen komoly, több éves kapcsolataim voltak. Úgyhogy az a "tapasztalatom", hogy jönni fog, ha jönnie kell...
2011. jan. 17. 00:51
 20/22 anonim ***** válasza:
Jól jönne egy ilyen pasi
2011. jan. 17. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!