Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze, hol találok normális lányokat?
00:25ös :)
már találtam normális lányt, nagyon jól megvoltunk 3 évig de sajnos az élet közbeszólt... tudom hogy összejön előbb-utóbb, csak azt nem tudom, hogy ha az ember ennyire igyekszik, akkor miért nem jön össze... egyszerűen csak hiányzik egy társ, és nehezen bírom egyedül..
Jaj, nem, bocs, ha félreérthető voltam:) Nekem párom van, akit szeretek, csak kíváncsivá tett, hogy egy ilyen szimpatikus leírású fiú miért ír ilyen kérdést ki:)
Mindenesetre remélem, hogy nemsokára összejönnek a dolgok, nagyon rossz tud lenni a magány. Nekem is alig több mint fél éve jött csak a szerelem (22 évesen), addig teljesen egyedül voltam.
kedves 0:32-es!
nem vagyok görcsös, csak nagyon rosszul bírom a magányt. nem sietek, csak az ember azt gondolná hogy ilyen adottságokkal könnyebben talál magának barátnőt. persze leírva jobban hangzik mint egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!