Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy 20on éves férfi, szeretőnek tart egy 10en éves lányt, úgy hogy felesége van?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 23:27
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
nem ugy értettem, hogy melyik a köcsög pedo. hanem a lány is hibás abban h tönkretesz egy házasságot. nem?
2011. jan. 17. 17:31
 12/29 anonim ***** válasza:
64%

én 22 vagyok volt egy 26 éves barátnőm és csaltam egy 16os csajjal, nem volt semmi bevalottam és dobtam :P

de ez még fiatal korban elmegy, de hogy lehet házasságban megcsalni valakit. kösse fel magát a megcsaló!

2011. jan. 19. 00:48
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

jaja sor tűz

lány meg : jó nem szép de megbocsátható ha a pasi normálsi lenne ő nem tudná szerető ként tartani [mondjuk a csaj se 100as ha ebbe bele megy] szeretet hiány fsz hiány mégis miért?

[van 1 érzésem h te a lány vagy :D v külső szemlélő :D]

de m1 mert mint mondtam a pasit le lőni a kis csajnak meg majd be nő a feje lágya

19F

2011. jan. 19. 00:56
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megcsalásnál maximum akkor lehet hibiztatni a harmadikat, ha ismerősről van szó, amúgy nem ő tehet róla... (Úgy értem, ha pl a pasi csalja a nőt, és a nő barátnőjével, akkor a 3. is hibás, amúgy sokszor nem is tud róla... meg elő lehet adni úgy is h hát van feleségem de nyugi cicám, már válunk... és máris nem hibáztatható igazán...) De a pasira itt tényleg sortűz...
2011. jan. 19. 01:18
 15/29 anonim ***** válasza:

Szeretőt tartani nyomós ok nélkül tisztességtelen és nem is elfogadható!

A fiatal lányt beszerző házas férfiak nem pedogfilok sem köcsögök! Nyilván nem egy 12 évessel kezd! Ő csak tisztességtelen. Viszont jól csinálja.

A kiscsajt lehet hogy hülyíti, nem tudni!

Az infó eléggé kevés, és csak a hőzöngőknek elég, hiszen azoknak egy fél mondat is elég hogy anyázzanak meg pedofilozzanak. Szánalmas barmok!

2011. jan. 19. 01:37
 16/29 anonim ***** válasza:
63%

Kb. mi is ilyenek voltunk.

Én 18 voltam a pasi 26 a felesége pedig 35.

A felesége már kiélte kibulizta magát, a srác még nem.

Eljárt dolgozni, megkapott a nő mindent. Otthon tisztességesen ellátta a családját.

Mi pedig szórakoztunk együtt. Majd 4 év múlva mikor befejeztem a fősulit, eljöttem a városból.

Mindkettőnknek egy pozitív kaland volt, nem váltunk el haraggal, mindketten megkaptuk amit a másiktól akartunk.

Kettőjük érettségétől is függ, mert pl. eleinte Ő mondta nekem, hogy elválik és költözzünk össze én nem hagytam.

Nem volt boldog, de valamilyen szinten átsegítettem ezen.

Lehet ha akkor nem jövök, elkezd kicsapongani és válás lesz.

Ezek általában nem tartós dolgok. Ameddig a feleség nem jön rá és nem bántják ezzel, nem érdemes beleszólni, valamelyik dobja a másikat, vagy közös megegyezéssel majd elválnak útjaik, és a pasi nyugisan visszatér a feleségéhez és talán rájön arra, hogy neki az sokkal biztonságosabb.

Egy fiatal lányra nem építhet (én is ígértem fűt-fát), eltelt a 4 év leléptem.

Most így közel 10 év távlatából visszagondolva, nem bántam meg egy cseppet sem, könnyebb volt megállapodni a jelenlegi párom mellett. Tervezzük az esküvőt, van egy szép házunk, autónk, közös gyereket szeretnénk....ehelyett mi jutott volna?

Lepukkant albérlet, egy pöfögős kocsi, a pasi fizette volna a gyerektartást.. áh nincs az a hülye aki ezt hosszú távon bevállalja.....

2011. jan. 19. 07:31
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lány még nincs 18 éves, miért lenne hibás? Egy kis naiv lányka nem fogja felmérni a helyzetet felnőtt módjára, szóval itt inkább a srác a hibás. Eszébe sem szabadna jusson hogy megcsalja a feleségét, mert ha az is 20-on éves, akkor biztos szép, kedvére való, és nyilván azért ment hozzá. Persze később sem szabadna eszébe jusson ez, de 20-on éves korban ez nagyon durva.

És f@sz ha ezt megteszi. És az egész házasságnak semmi értelme nem volt, ez a srác elég gyenge jellem.

2011. jan. 19. 07:51
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
egészségére, majd megunja és jön egy még fiatalabb.
2011. jan. 19. 08:26
 19/29 anonim ***** válasza:
80%

fröccs-fröccs, fújfúj, nahát nahát, gaz, aljas, le vele!

istenem, ez az előítéletes és nagyokos, erkölcsileg kioktatós társadalom

itt mindenki úgy osztja az észt és erkölcsöt, mintha maga volna Szent Ferenc, közben meg...

gondolom, akik itt írogatnak, azért vizsgán puskáznak, bliccelnek a bkv-n, nem fizetnek tébét, csempészcigit szívnak... dehát az miért lenne bűn, aki magyar, ezt csinálja! na, de a megcsalás, hát az grrrrbrrrrfúúúúhaaaaa! undorító

ha mindkettejüknek jó, és mindketten elfogadják ezt a helyzetet, és nem akarnak ennél többet, csinálják - senkinek semmi köze hozzá

aki meg a megcsalás elítélendőségéről papol 18 évesen, arra meg majd kíváncsi leszek 35 évesen, mondjuk 10-12 év házasság után, hogy nem unja-e már azt a f@szt, amibe kizárólagosan bele lehet ülnie, vagy azt az egy pu.ncit, amit kizárólagosan tömnie szabad. a szexkaland kell, az garantálja, hogy két ember, aki SZERETI egymást, és szeretnének együtt élni halálukig, együtt is maradjanak, átsegítse a holtpontokon a kapcsolatot

aki azt mondja, hogy megcsinál 10-20-30-40 év házasságot, vagyis a fél-háromnegyed életét úgy, hogy egy emberrel szexel, az hazudik, vagy nem ismeri még az ember természetét, szexuális igényeit... ne áltassátok már magatokat! az élet nem királylányos mese

2011. jan. 19. 09:27
 20/29 Szűcs Vivike ***** válasza:

"aki meg a megcsalás elítélendőségéről papol 18 évesen, arra meg majd kíváncsi leszek 35 évesen, mondjuk 10-12 év házasság után"

Ezzel részben egyet értek. Mert azért lehet benne valami. Bár még én is fiatal vok. (22), de már azért jócskán nem az a tini-korosztály, akiről beszélsz. Nekem eddig soha nem jutott eszembe olyan, hogy megcsaljam azt akivel vagyok, csak mert ez meg az hiányzik a kapcsolatunkból. Ez akkor is szemét dolog, ha mondjuk már 10-15 éve vagytok együtt, és inkább másik "lyukat" v. "dákót" keresel, ha valami gond adódik. Nem a problémát akarod megoldani azzal akit talán még mindig szeretsz, hanem inkább menekülsz, és ezzel még nagyobb gondot csinálsz...

"aki azt mondja, hogy megcsinál 10-20-30-40 év házasságot, vagyis a fél-háromnegyed életét úgy, hogy egy emberrel szexel, az hazudik"

Na ebből látszik, hogy vagy nagyon fiatal és tapasztalatlan vagy, vagy egyszerűen te még soha nem szerettél bele úgy igazán senkibe. Ezek szerint a szüleid, v. azok akiknek még nem váltak el a szülei (én) 20-30 év után, azok biztosan megcsalták már egymást. Ekkora hülyeséget (már ne haragudj).

"gondolom, akik itt írogatnak, azért vizsgán puskáznak, bliccelnek a bkv-n, nem fizetnek tébét, csempészcigit szívnak..."

Ezt összehasonlítani a megcsalással...Hogy is mondjam, eléggé gyermeteg dolog.

"a szexkaland kell, az garantálja, hogy két ember, aki SZERETI egymást, és szeretnének együtt élni halálukig, együtt is maradjanak, átsegítse a holtpontokon a kapcsolatot "

Úgy van Pistike!

A szexkalandot csinálhatod mással is, de azzal is akivel vagy. Szerepjátékról ezek szerint nem hallottál.

A szexkaland garantálja, hogy két ember együtt maradjon?!

Uram isten! Remélem sok ilyenben lesz részed a szenvedő fél oldaláról!

És ha majd te fogsz szeretni valakit úgy, és ezt teszi veled, akkor majd rájössz, hogy ez az egyik legszemetebb dolog, amit csinálhatsz azzal akit szeretsz...

2011. jan. 19. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!