Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő volt a legtöbb, amit szingliként töltöttetek?
Figyelt kérdés
Ha gondoljátok bővebben is írhattok róla...Miért, stb.
Pl. én tavaly 2 fiúval jártam, de egész 12 hónap alatt 2 hónapot voltam egyedül...Most megint, már lassan egy hónapja, és néha már soknak tünik, máskor meg élvezem a szingli életet. Ti hogy vagytok ezzel?
Lány(18)
2009. febr. 1. 22:19
11/25 A kérdező kommentje:
Nem akartam ebből semmi konkrétat kihozni csak érdekel!
Vagy baj ha nem azt kérdezem "hoppá mit vegyek a pasimnak?Szerintetek kicsik a melleim?Kiszakadt a gumi de szartunk ra, terhes lehetek?"
2009. febr. 1. 22:37
12/25 anonim válasza:
15 éves koromtól 20 éves koromig.... (21/F)
13/25 anonim válasza:
elöször 15 év :) aztán 2 hónap aztán 2 éve aztán kb 8 hónap aztán most 1,5 év... szar egyedül lenni, egy 2 éves kapcsolat után 3-4 hónapig élvezetes volt szinglinek lenni "szórakozni" de most már kómoly dolgok érdekelnek, és nem találok egy olyan lányt aki egyáltalán vonzódna hozzám :S na még fél aztán szerzetes leszek és a káposztával élek nemi életet :D
15/25 anonim válasza:
Huhh.. na várj számolok xD
...
Decemberben szakítottunk az előző pasimmal.. aztán márciusban jött a következő, és még mindig ő van (: Vagyis 3 hónap.
Előtte meg mindig volt valaki (:
16/25 anonim válasza:
23 év... Ekkor engedtem az 1. pasit a közelembe, aki 3 hónap után kidobott. 4 hónap szenvedés után jött a 2. ő 5 hónap után dobott ki. azóta újra szenvedek, mert még mindig szeretem. Ez 1 hónapja történt.
17/25 anonim válasza:
Ha az ilyen alkalmi lányokat nem számoljuk akkor 2008 októbere óta:s
18/25 anonim válasza:
4 év után 1 hónap szünet, majd azóta (több, mint 2 éve) újra párkapcsolatban vagyok.
23f
20/25 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltatok :)
2009. febr. 2. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!