Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósékkal, vagy anyósjelöltedékkel volt problémád valamikor is? Laktál velük egy fedél alatt?
Attól függ... Én soha nem éltem velük egy fedél alatt, bár volt jó pár nap amit ott töltöttem náluk! 5 éve vagyok együtt a párommal, és az anyósommal ennyi ideje nem vagyok jó viszonyban! Tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok ezért a hibás. Talán nálatok is az jöhet számításba, ha lány vagy (de ha pasi vagy, akkor is számításba jöhet, csak fordítva): elvetted a fiamat, elszeretted a fiamat, kihasználod a fiamat, élősködsz a fiamon, eltartattatod magad, túliskolázott vagy hozzá képest, esetleg ilyen aranyköpés anyósjelöltedtől: akkor foglak szeretni, ha kiveszed a kezemből a munkát... Vagy: rossz a hozzáállásod! Esetleg: nem azért költöztetek ide, mert segítsünk egymáson???
Az előző anyósjelöltem sokkal kedvesebb, segítőkészebb, jobb partner volt beszélgetésekre, iskolázottabb is volt mint a mostani :-)
Remélem, te nem jársz úgy, mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!