Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretet? Ha valaki azt mondja hogy a feleségénél senkit nem tudna jobban szeretni,

Figyelt kérdés
akkor miért van az hogy megcsalja???és mindent megtesz azért hogy egy másikkal lánnyal tudjon lenni közben?!akár szabit vesz ki hogy tudjanak találkozni...és hazudik annak akit állitolag SZERET!?
2011. jan. 15. 22:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gerinctelen vagy és hiába mentegetőzől hogy te erről nem tehetsz pedig ,része vagy!!!!

És itt ugysem kapsz megváltást senkitől...

Ja hogy nem vagy szerelmes és már ugyis tönkrement???Kitől tanultál ilyen cigány felfogást???

2011. jan. 17. 19:12
 12/12 A kérdező kommentje:

Senkitől nem kértem megváltást, szövegértési problémáid vannak!:)Abban pedig semmi cigány meglátás nincs hogy szeretem de még nem vagyok szerelmes...

De biztos te tudod irányitani az érzelmeidet mert nagyon okos vagy

2011. jan. 17. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!