Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikorra nő be a pasik feje lágya?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikorra nő be a pasik feje lágya?

Figyelt kérdés

5 hónap után szakított a párom. Előttem 2 kapcsolata volt. Egy 2 éves és egy 4 éves. Azt mondta, azért szakít, mert egyedül akar lenni, nem akar kapcsolatot (megjegyzem távkapcsiban voltunk, minimális kötöttséggel).

Ma meg ezt látom egy társkeresőn az adatlapján: "Laza kapcsolatot keresek arra nyitott lánnyal, de a tartós kapcsolatnak sem vagyok ellene ha úgy alakul."

Azt mondja ki kell élnie magát...De könyörgöm, ez egy 24 éves felnőtt férfi!!! Ilyenkorra kéne benőni a feje lágyának, nem? Nem ilyenkor megbolondulni én minden ringy*val ágyba bújni, mert ki akarja élni magát...Vagy én gondolom rosszul?

2009. febr. 1. 16:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát több fajta férfi van. Van az aki elég hamar rájön és "benő a feje lágya" de van aki nem.(az utóbbi elég gyakori)Úgy gondolják ilyenkor hogy mindent megtehetnek,mert ők már 'felnőttek'...az ilyeneket egyenesen leszarni kell..Nem érdemli meg hogy gondolkozz rajta egy percig is.
2009. febr. 1. 16:14
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Egy nő meg 40 évesen is képes szőke herceget várni, ha már itt tartunk. :P
2009. febr. 1. 16:22
 3/11 anonim válasza:
100%
Ez tényleg nagyon változó! Nekem van ismerősöm 30-on felüli de még nem nőtt be a feje lágya. De viszont párom 24 teljesen normális van már egy babánk, remek apuka.
2009. febr. 1. 16:24
 4/11 A kérdező kommentje:

Hát akkor én vok egy szerencsétlen barom, aki azt hitte komoly a kapcsolata. Hát jól pofára estem megint :(

Úgy tűnik nekem, a huszonévesek nagy része is gyerek még. Céltalanul tengeti az életét és csak a szoknyák után futkosik és rögtön összeszarja magát, ha egy lány elmondja az érzelmeit. Sajnos nem találom meg a kivételeket :(

2009. febr. 1. 16:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

16:14es vagyok.

Dehogynem.Megtalálod,méghozzá abban a pillanatban amikor nem is számítassz rá.Lehet h holnap amikor délután csinálsz valami tök általános dolgot egyszer csak a házad elött megjelenik 60 pasi és mindegyik téged akar.Azok között már biztos találnál=]de azért egyet kettőt hozzám is küldhetnél=D

2009. febr. 1. 16:50
 6/11 anonim ***** válasza:
22%
hozzám meg 60 lányt :P
2009. febr. 1. 17:02
 7/11 anonim ***** válasza:
22%
megyünkxDlegalább is énxD
2009. febr. 1. 17:21
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
Na itt az a probléma, kedves kérdező, hogy komoly kapcsolatai voltak fiatalabb korában, ugye 24éves, 2év+4év=6év 24-6=18éves kora óta komolyabb kapcsolatai voltak... Fiatalon nem tudta kiélni magát... most bepótolja... Én úgy vagyok vele, egy férfi inkább élje ki magát fiatalon tizenévesen, mint huszonévesen...:S
2009. febr. 1. 17:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát ő most "hülyült meg" :( Én mit mondjak? 23 éves vagyok és ő volt a 2. kapcsolatom. 23 éves koromig 1 pasi sem nyúlt hozzám. Mégsem hülyültem meg és bújok ágyba mindenkivel, mert élni akarok. És még csak igényem sincs arra, hogy kísérletezgessek. Stabil, komoly párkapcsolatra vágyom, és nem kísérletezgetésre...Szerintem itt kezdődik a komolyság...
2009. febr. 1. 17:49
 10/11 anonim válasza:
2-ből nem sikerült, ne add fel! Egyre ügyesebben kiszúrod a hozzád valót. F31
2009. febr. 2. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!