Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit csináljak úgy érzem kötelességem tanácstalan vagyok (lent)?
szóval a lényeg : van egy kialakuló kapcsolatom (pár hete szakított velem bnőm nah és van egy lány aki a legjobb haverom bnője volt és szakítottak ők is.. és rá pár napra meghalt a lány apja és én úgymond csak én voltam neki. a támasz mint barát és most velem akar lenni mert h szeret imád .. csak én nem vagyok belé szerelmes csak szeretem meg segítek neki mint barát..
és most úgy érzem vele kell lennem.. (megmentette az életem 1 szer a lány szó szerint..)
mit tegyek ?
Már bocs, de ez baromira necces kérdés.
Pro:
Haver nőjével összejönni etikátlan...
Lehet, hogy a lány nem is téged szeret, csak valakihez muszáj ragaszkodnia, mert egyedül van... Tehát kell neki valaki, akin levezetheti az érzelmeit/érzelemhiányát, és ebbe az illetőbe nem feltétlenül szerelmes... (szóval érted)
Megmentette az életed... szerintem azért, mert ember vagy, és nem azért, mert szerelmes beléd (javíts ki, ha tévedek)
Kontra:
Te is egyedül vagy, és kell a törődés, és ő is. Mindketten (a szakítás miatt) esetleg szeretet/szerelem/nő-férfi hiányosak vagytok. Kell nektek valami.
Lehet, hogy egy idő után teljesen megszeret, szerelmes lesz beléd, ahogy te is belé.
Mindkét verzió megeshet. Mégis nagyon necces a kérdés, és egy haver nőjét lenyúlni soha sem jár balhé nélkül. Néha viszont megéri (de néha nagyon nem). Ha ortt lesz a helyzet, akkor ott, hirtelen döntsd el, hogy mit választasz! (Remélem tudtam segíteni, legalább néhány fontos érv felhozásában)
én nem akarom lenyúlni .. különben nincsenek is együtt már..
csak egyszerűen olyan látszik rajta.. erre nincs is igazán szó.. csak h mikor velem találkozik akkor úgy "felvidul "
11:36-os vagyok.
Sajnos akkor is úgy fog kinézni a dolog, hogy haver nőjére mentél rá... :S
Ha a "bánták" szót úgy értetted, hogy bántották, akkor igen, legyél vele és vigyázz rá. Rángasd ki a gödörből, amiben benne van. És ha lesz fejlemény írd le ide, mert kíváncsi lennék egy ilyen sztori végére. ha jó, ha rossz.
(Ha nem úgy értetted, hogy bántották, akkor nem értem :S)
úgy értettem h bántották.. de megvédtem ..
és most együtt vagyunk mindig egyszer ő alszik nálam egyszer én nála .. és most vigyázok rá nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!