Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy a gyerekek már alszanak, felteszek egy kérdést: Mikor mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Megismertem chaten egy lányt. Kezdek iránta érezni valamit, annyira sok a közös bennünk, sok olyan dolog ami mély érzelmekhez kötődik, és nagyon kevés dolog különbözik, az meg mind kicsinység.

Már az első pillanattól lehetett érezni hogy ebből lehet több is barátságnál, és nagyon ebbe az irányba halad az egész.

Egy dolgot eltitkoltam előle, mégpedig azt, hogy mozgáskorlátozott vagyok - aktív életet élő kerekesszékes -. Valahogy mindig olyan jó a hangulat, egyszerűen sose passzol az alkalom hogy elmondjam neki, és attól félek, hogy ha megtudja, akkor megváltozik minden. Rögtön az elején nem akartam neki elmondani, mert ugye akkor még nem ismerhettem, és úgy érzem esélyem se lett volna arra hogy bármi is kialakuljon közöttünk.

Abban reménykedtem eddig, hogy ha csak akkor mondom el,ha már erős kötelék van köztünk érzelmileg, akkor ezen van esély, hogy túl tudná tenni magát, de én ezt egyre nehezebben viselem. El akarom neki mondani, mert így úgy érzem mintha játszanék az érzelmeivel, és azt nem akarom!

Mit tegyek, mikor mondjam el neki?

2011. jan. 15. 01:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az 1 hétbe még benne lenne, pár nap alatt alakultak a dolgok, és nagyon gyorsan, ahogy szoktak, mert eléggé "egyéni" gondolkodású férfi vagyok - mentalitásban valóban A szőke herceg fehér lovon -, csak hát a testiség, mindig azon bukik minden! Csak eddig annyi volt a különbség, hogy az előző két barátnőm már az elejétől tudott róla! :(
2011. jan. 15. 01:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem 1-2 napon belül vagy akár akkor amikor következőnek tudsz vele beszélni akkor el kéne mondani (lényeg hogy minél előbb!

szerintem úgy kezd el ,hogy:

Szia

-szeretnék mondani egy komoly dolgot ,de ígérd meg ,hogy nem fordulsz el tőlem!

(és akkor ilyenkor egy kicsit komolyabbra fordul a hangulat és ezután elmeséled az elejétől a végéig a történetedet!)

én így mondanám el neki.

Remélem tudtam segíteni!

2011. jan. 15. 01:37
 13/17 A kérdező kommentje:

mimosa, köszönöm, azt hiszem pont erre volt szükségem!

A hétvégén elmondom neki, azt hiszem így nekem is könnyebb lesz megemésztenem egy esetleges elutasítást.

Köszönöm mindenkinek!

2011. jan. 15. 01:45
 14/17 Mandula11 ***** válasza:
Majd írd meg, hogyan alakult! Sok sikert.
2011. jan. 15. 02:00
 15/17 anonim ***** válasza:
"Most hogy a trollok már felébredtek..."
2011. jan. 15. 02:11
 16/17 anonim válasza:
100%

Nem csak vele, nem csak az ő érzelmeivel: a sajátjaiddal is csak játszol addig, amíg nem vagy teljesen őszinte hozzá.

A hitegetés egy kétélű fegyver.

Persze, próbáld meg óvatosan felkészíteni őt a "sokkra", mielőtt elmondanád.

Ne várj semmit, de készülj fel mindenre.

2011. jan. 15. 02:23
 17/17 anonim ***** válasza:

nem egyszerű a helyzeted... a többiek elég jól leírták már az én gondolataimat is, még annyit tennék hozzá, hogy a helyedben ezt nem személytelen chat által közölném, hanem telefonon. áldozz rá egy estét, hívd fel, beszélgessetek, és ahogy korábban írta valaki, vezesd el, hogy most valami fontosat akarsz mondani...

sok sikert kívánok, majd írj, hogy hogyan fogadta... !

2011. jan. 15. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!