Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a párom. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én egy 21 éves lány a árom pedig 32. Éne gy ugy mondott jó csaj vagyok a fiúk körében,a párom mégis ide hozott egy csajt a saját lakásunkba, az én tusfürdőmmel fürdette, az én törölközömben törölközött, és a mi ágyunkban fetrengett mesztelenül.És ez mind megvan örökítve egy cd-n. Én most találtam meg.És biztos vagyok benne, hogy itt aludt, mert egy pólót kapott,a páromon meg az alvós boxer alsója volt. Meg velem is volt, míg nem vele laktam. Csak akkor engem haza vitt a szüleimhez azzal az indokkal, hogy neki üzletelni kell menni! Nem tudom mit tegyek?elhaggyam, adjak neki még egy esélyt?Nagyon fáj!mindent megtudunk beszélni, jó a sex közöttünk és rendszeres volt eddig mindig.mit kellen tennem?Azt mondja sajnálja és nem tudja miért tette és lelkiismeretfurdalása van!De olyan dühös vagyok!akárhova nézek az a nőt látom, ahogy vigyorog vagy éppen terpeszkedik!
2008. jan. 24. 09:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Amit én tennék: otthagynám, mint a szél. Ahogy írtad, veled is így kezdte anno. Hihető, hogy nem tudja miért csinálta, és lelkiismeret furdalása van... Nehogy már megbocsáss neki, hogy nyeregben érezze magát.
2008. jan. 24. 09:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudod, engem is csaltak már meg! Jöttek azzal, hogy ha már egyszer megtette, akkor nem ez volt az utolsó! Én persze nem hittem el és naívan adtam neki esélyt! De megtette! Közben legbelül éreztem, hogy így lesz, mégis valamiért reménykedtem! Nem bíztam benne az első megcsalástól kezdve, de hát sajna mi nők, olyan mazoisták vagyunk, hogy miért is választanánk a jó mgoldást? Szóval, szerintem hagyd el! Nem hiszem, hogymeg tudnál benne bízni és az Neked lenne alegsz@rabb, mert állandóan kételkednél! Sajnálom, hogy így alakult!
2008. jan. 24. 10:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért durva!Nehari de egy nagy NÉPMŰVÉSZETI AGYAGEDÉNY (k-val kezdődik,és g-vel van vége a szónak)a pasid!Meg ne bocsáss neki!Pontosan!-aki megtette 1x,az többször is megfogja!Sajnálom én is,de ez már a pofátlanság határa.A saját bnője dolgait odaadta annak a ribinek?!ÁÁÁÁÁ
2008. jan. 24. 18:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha most megbocsájtasz,máskor is meg fogja tenni!Ha külön vagytok pár hónapig és újra kibékültök,akkor is!Ráadásul ha már ilyen kö...g,hogy még fel is vette az egészet,akkor ez nem egy hirtelen futó kaland volt,amit aztán megbánt!(Bár az sem lenne mentség,de így még rosszabb!!)Ha a párodnak ez nem a vérében lenne,akkor nem vette volna fel az egészet!Bár elég naívnak tarthat téged,ha otthon tartja ezt a dvd-t!Ha én ilyet tettem volna,biztos rögtön megsemmisítem,mielött bárki megtalálja!Persze csak ha igazán fontos vagy neki(bár akkor nem csalt volna meg)!Ne hidd egy szavát sem!!!Tudja Ő,hogy miért tette és meg teszi máskor is!Csak az a kérdés,hogy továbbra is téged csal,vagy valaki mást!Amíg össze nem találkozik "A NŐ"-vel,aki majd vele játsza el ezt a játékot,miközben a pasi a szerelmes!Akkor majd visszakapja a "pofont",amit adott neked,meg gondolom már másoknak is!Persze úgyis azt teszed amit a szíved mond,de azért az eszedre is hallgass!Amikor azt állítja,hogy szeret,megbánta és meggyötörtnek látod,akkor gondolj a látott jelenetekre!Jusson eszedbe,hogy hancúroztak a csajjal!Vajon akkor volt bűntudata??Nem volt neki,élvezte!!Kimondottan jól érezte magát!!Most meg téged akar megcsókolni,bűnbánóan??!Most csókolgassa a csajszit olyan élvezettel!!!Persze te tudod,de ha velem tenné ezt a párom,tudom,hogy nem bocsájtanék meg neki!
2008. jan. 24. 22:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Akárhányszor a szemébe néznék,mindig azt látnám,hogy a másik csajra hogy nézett!No meg,hogy mi mindent ne tudok még róla!Vajon hány lány röhög a hátad mögött?No és a lányok barátnői,akik tudnak róla!Újra megteszi,csak legközelebb jobban fog vigyázni,le ne bukjon!
2008. jan. 24. 22:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A pasid egy gerinctelen férfi. Egyetlen esetben gondolkoznék azon hogy adjak e esélyt neki, ha van közös gyereketek. Ha nincs, már szedd is a patyódat és menekülj. Hogy jó vele a szex? Minden jóérzésű, figyelmes pasival lehet jó a szex. De egy olyan pasihoz hogyan tudnál egy életen át ragaszkodni, aki azt filmezgeti, hogyan csalja a kedvesét egy ronggyal.

Arról sikerült meggyőződnöd, hogy téged nem filmezett az ágyban? Hatalmas meglepetés lenne, ha egyszer előkerülne a terólad készült CD. Mert ugye aki egyszer megtette, megteszi máskor is. Lehet, ez a hobbija. Vagy ezzel akarja magának bizonyítani, férfi ám ő az ágyban :S

2008. jan. 25. 09:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezen fölösleges gondolkodni! HAGYD OTT! Ha most elnézed, borítékolhatod, hogy nem ez volt az utolsó.Fiatal vagy még! Találsz ennél jobbat is. Én tutira megfojtanám.Ez nagyon undorító!!!!!!
2008. jan. 25. 11:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előttem szólóknak.HAGYD OTT!!Amúgyis,ha jobban átgondolod,azokból amit leírtál ez nem egy egyszerű megcsalás,hiszen ott is aludt a csaj,ami nem azt jelenti(számomra),hogy ez egy egyszerű kis numera volt és kész.Meg zuhanyzott...szóval ez nem egy átlagos eset.Hagyd ott!!!!Többször is megteszi,vannak kivételek,akik nem,de az édes kevés és a leírtakból szerintem ő nem olyan.
2008. jan. 25. 11:32
 9/13 anonim válasza:
100%
Ha igazán jót akarsz magadnak,OTTHAGYOD.Biztosan hallottad már,ha egyszer megteszi,megteszi mégegyszer.Nehogy vele maradj csak azért,mert jó vele a szex.Van még ezer+egy pasi,akivel élvezed a szexet,és ráadásul még meg is becsül!!! Ne alacsonyodj le odáig,hogy vele maradsz! Saját hibámból tanultam....:( ne kövesd el te is!
2008. jan. 25. 12:33
 10/13 anonim ***** válasza:
46%
Hat en egy kicsit maskepp velekedek, mert en is megtettem, megcsaltam a baratomat, bar az mind azert volt, mert szemet volt velem, megalazott eleg sokszor,nem becsult meg es nem torodott velem, es mashoz menekultem...de szerettem ot,eloszor lattam akkor ferfit sirni, kibekultem vele, de egy ido utan elfeledkezett magarol, es csunyan beszelt velem,azt gondoltam megint olyan lesz mint regen, elkezdte a bunkozast..mi lett belole? megijedtem es megint elkalandoztam.. de vegig tudtuk, hogy egymasra van szuksegunk, egy par vagyunk es szeretjuk egymast, most minden rendbe van, es ujra szerelmes vagyok, es o is az.. Csak hat ugye az ember nem felejt...ahogy o sem.Nehez neki tudom jol...de szeret, nem akar elvesziteni, es megbirkozik vele. Az ido megoldja remelem! En meg tobbszor nem fogom megtenni, mert mindig is tudtam, hogy o nekem lett teremtve.Es most ugyanolyan erosek az erzelmeim, mint regen. Ha egyutt maradtok, es minden vitanal feljon, az megoli a kapcsolatot az tuti.Turtoztetned kell magad. Persze csak akkor van ertelme az egesznek ha szerelmes. Nem feltetlenul kell rogton szakitani, de koltozz haza, es ne is beszelj vele... ha szeret es tenyleg megbanta, azt ugyis tudatni fogja... De tenyleg ne beszelj vele...ha hiv nem kell felvenni... hidd el megeri..sajat tapasztalatbol mondom.
2008. jan. 26. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!