Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit válaszolnátok erre? Ha egy fiú ezt mondaná (lent)
képzeld magad a történetbe..
a fiú meg a lány osztálytársak elvannak egymással majdnem lett sex .de aztán mégse. és a fiú beleszeretett a lányba de még nem mondta el neki h szereti kb úgy vannak egymással .. (ölelések puszik)
nah és ha a fiú ezt mondaná:
szeretni imádni,használni és boldogabbá tenni az életed amit megvédeni megovni szeretnék.. szeretlek kicsikém.
Ezt a használni-t én sem értem... amúgy meg az egész mondat értelmetlen (igen, állítmányhíjas).
Nem a vallomással magával van a gond, inkább ezt a mondatot kéne újrafogalmazni. Valld meg neki, csak ne ilyen közhelyesen és nevetségesen!
Aki gáznak tartja, azoktól kérdezném:
Mit kellene mondania? Talán hogy "Leszopsz?"
Az elég férfias?
szerintem lényegretörőbb lenne ha csak annyit mondanál:
szeretlek!
(mélyen a szemébe nézve stb..)tök mindegy mivel köríted a lényeg ugyanez,és a csajok szeretik a határozottságot;)
Kedves első a korod ellenére nagy hülye vagy...
Kérdező, nem muszály pont ezeket a szavakat használni, én nem nagyon mondanék ilyet egy lánynak, persze ez lehet azért, mert másmilyen az ismeretségi körünk és más a neveltetés. Ha így érzed akkor mond.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!